IZVIRNO SPOROČILO: tani
Pred 14 dnevi sem imela CR v Celju zaradi medenične vstave. V 39 tednu sem se morala oglasiti v bolnici (moja ginekologinja mi je napisala napotnico), tam so me pregledali in mi kar določili datum. Rodila sem dva dni pred rokom.
Drugače pa sem imala operacijo ob 9h, 19min čez je bila naša deklica rojena, malo pred 10 sem že bila na oddelku.
Jaz imam zelo podobno zgodbo za seboj...
Rodila sem v Celju, vzrok medenična vstava (ZO pri dr. Pušenjaku v LJ ni uspel), datum poroda mi je določila moja ginekologinja - 2 dni pred rokom.
Odločila sem se za navadno narkozo. V porodnišnico sem bila sprejeta 1 dan prej, v operacijsko so me peljali ob 9.00 naslednje jutro, rodila sem ob 9.20, ob 10.20 sem se zbudila v sobi na intenzivni. Nekaj minut kasneje sem pa že imela pri sebi najlepšega fantka na svetu.
Okrevanje po CR je bilo hitro in brez zapletov. Tud zašito imam lepo...
Nič se bat... Vse bo OK!
Pa še to: Meni je Pušenjak takrat v LJ rekel, da pri meni ne bi poskušal z naravnim porodom. Pri kolegici, ki je bila pred mano na zunanjem obratu, je pa ocenil, da bi lahko šlo. Tako se je, ko je dobila popadke, peljala v LJ in so ji, po več urah nenapredovanja poroda, morali vseeno narediti CR. Pač, poskusili so in ni šlo...