writing-img

Celovec H&M

clock-img

15.07.2005, 16:36

clock-img

uma

pencil-img

313

Katera mi ve opisat pot kako v Celovcu priti do H&M?
Prišli pa bomo skozi prehod "Trbiž".
Ne bi rada preveliko časa zapravila z iskanjem trgovine, bog ne daj pa da se še kje izgubim.

Res bi bila hvaležna za informacije?
Thanks.

clock-img

15.07.2005, 16:38

clock-img

Anonimen

Če greš čez Trbiž a greš v Celovc a v Villach?

clock-img

15.07.2005, 16:43

clock-img

uma

pencil-img

313

Sorry napaka, gremo čez Ljubelj!

clock-img

15.07.2005, 16:54

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

K pridš u centr parkiraš u garažno hišo (najboljš) tm k je un velk trg z leve strani, pol greš peš gor na trg, pa prečkaš cesto tja v stari del mesta (to je ravno na drugi strani trga kjer zapelješ v garažo), greš naravnost, kjer se začnejo že prve štacune, pol pa prvo levo (če se prou spounem) pol tm maš pa spet trgovine.. med njimi tud H&M.. uglavnem tm nekje, ne morš zgrešit.;)

clock-img

15.07.2005, 16:55

clock-img

Anonimen

To pa ti bo moral katera druga razložit, ker jaz hodim v Villach.

clock-img

15.07.2005, 17:11

clock-img

uma

pencil-img

313

Hvala za informacijo. Upam, da bomo našli. Sama nimam pojma, bomo pa dal navodila vozniku. Samo, da e ne zgubimo. ;)

clock-img

15.07.2005, 17:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

btw: tm je pouno slovencev, tko da če ne drugač k boste na trgu boste vidl kam ljudje hodjo pa jim sledte, al pa bolj naglas reč HM pa bojo vsi s prstom pokazal v kero smer morte ;):)-

clock-img

15.07.2005, 19:42

clock-img

Natas@

pencil-img

804

En H&M je tudi v Sudparku, za odrasle sicer nimajo veliko, za našega pa mi kar tam nabavimo - jekar izbira (bolj kot v LJ).

Lp

clock-img

15.07.2005, 19:45

clock-img

darja72

pencil-img

614

Imaš v Celovcu še en HM, ga je tudi lažje najti. Pa še CA je koj zraven. Opis pa je, takoj na začetku mesta pri McDonaldsu oz. McDrivu graš desno in se pelješ cca. 1km (od oka). Potem vidiš v križišču na levi strani zeleno pumpo in v istem križišču greš levi. Še kakšnih 300m in na levi imaš šoping center. Je res simpl najdt.

clock-img

15.07.2005, 23:11

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ta H&M pa zdej neki prenavljajo in nimajo nič pametnega. Sem ravno danes bila tam.

LP tina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem