writing-img

Cemu se odpoveste?

clock-img

13.01.2009, 19:30

clock-img

Anonimen

V korist svojih otrok?

clock-img

13.01.2009, 19:32

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Miru. user posted image
Če je v korist ali ne pa bomo še videli.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

13.01.2009, 19:36

clock-img

fraa

pencil-img

19

zelo dobro vprašanje, to tudi mene zanima, ampak jaz na njega sploh ne znam odgovoriti, vem samo to, da sebi neznam več ničesar kupiti, vedno gledam samo za otroke? kar se tiče financ
kar pa se tiče časa pa je moje mnenje takole: tko hitro rastejo in bodo imeli svoje hobije, do takrat pa moji počakajo ....

clock-img

13.01.2009, 19:37

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Dremanja po nedeljskem kosilu user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

13.01.2009, 19:38

clock-img

rija

pencil-img

15589

potovanjem v daljne kraje in z letalom...še vsaj 2 leti...

ponočevanjuuser posted image

službi 12 ur na dan, dam pač prednost otroku prej sem službi....

določenim malim zadovoljstvom, ki so bile pred njim samoumnevne, zdaj pa dragoceneuser posted image

...vox populi...

clock-img

13.01.2009, 19:40

clock-img

lucika

pencil-img

2357

kot vse ostale tudi jaz...spanju, počitku, dooolgi kavici v miru, in take podobne zadeve...

mi je pa prav zanimivo, da mi uspeva pustit kak keks/bombon/in podobne zadeve za pojest...otrokom. včasih sem vse požrla, po sistemu: zagrebi se. no, zdaj pustim zmago otrokom. ne samo svojemu:)

clock-img

13.01.2009, 19:45

clock-img

caillou

pencil-img

1854

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

V korist svojih otrok?

Ne vem, če sploh lahko rečem, da se kateri stvari odpovedujem, v korist svojih otrok. Vse se da, če se le hoče in to v obojestransko korist.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

13.01.2009, 19:49

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Spanju, branju, TV, klepetom ...

clock-img

13.01.2009, 20:04

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ni mi težko, a nažalost sem se mogla v korist otroku odpovedat kar nekaj stvarem..... recimo motorju, letni smučarski karti, branju, večernim izhodom, bolj pogostim druženjem s prijatelji, nakupom cunj (zdaj si res prav težko kaj kupim),izletom in popotovanjem z motorjem ali avtom....... to recimo so večje stvari. Potem so pa malenkosti, ki so še manj pomembne.....

ampak to je sedaj drugo obdobje, ki me bogati z drugimi stvarmi, bo pa tudi še čas za te stvari, katerim se sedaj odpovedujem....

clock-img

13.01.2009, 20:16

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Da sem se direkt odpovedala je bilo:
1. potovanje v Južno Afriko
2. A izpit

1. sem imela rezervirane karte in 2. sem ravno naredila CPP ko sem zvedela, da sem noseča, pa sem potem to opustila.

Sicer se pa nisem odpovedala nobeni stvari. Kar nekako pokombiniram kar si želim.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

13.01.2009, 20:21

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Mersičemu in je preveč za naštevat

clock-img

13.01.2009, 20:21

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Lenobi. Čeprav se me še vedno hoče po malem držat user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

13.01.2009, 20:23

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ne vem, če sploh čemu. Je pa res, da je star šest let, pred letom dni ali dvema letoma bi rekla, da popoldnskemu počitku, zdaj se pa tudi to da. Materialno pa ničemur. Imam toliko kt prej oz. zadovoljujejm svoje potrebe kljub otroku. 

clock-img

13.01.2009, 20:28

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Spanju.
To me tudi najbolj prizadane user posted image .

Pa aerobiki 5x na teden. In celodnevnemu visenju v službi. Ampak tega ne pogrešam.

clock-img

13.01.2009, 20:28

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Hm. Odpovedala sem se edino tečau skakanja s padalom in tečaju pilotiranja ultra lahkega letala. In to zato, ker sem pač nepričakovano zanosila.

Vse ostalo pa ne jemlejm kot odpovedovanje. Zdaj živimo tako, ko bodo otroci večji bomo pa drugače. Imam veliko želja, idej, načrtov (tu in tam mi kaj uspe celo sedaj uresničit, z malo logistikeuser posted image ), tako da se veselim prihodnosti. Sedanjost pa imam rada takšno kot je.

Včasih pa res pogrešam mir in brezdelje. Samo to po mojem ni odpovedovanje.

clock-img

13.01.2009, 20:34

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Par stvarem že, pa to so bolj malenkosti. Večina pač spada pod spremenjen način življenja, ko imaš enkrat otroke, in na to niti ne mislim oz. to sploh ni tema. Edino, kar me res peče, je zgodnje vstajanje, sploh ob vikendih. Do konca življenja se ne bom navadila vstajati pred šesto, če mi ni trebauser posted image . Se pa nisem odpovedala temu, da grem pozno spat, tako da sem si kar sama kriva za jutranjo komouser posted image .
Aja, priznam - zadnji košček čokolade raje pojem na skrivajuser posted image .

clock-img

13.01.2009, 21:50

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Spanju, tv, čvekanju v babji družbi ob kavi pozno v noč, tarokiranju, pa še bi se našlo.
Samo ne gledam na to, kot na odpovedovanje. Sploh ne.
Pogledam mojo deklico in se mi vse 1000x povrne.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

13.01.2009, 21:57

clock-img

darja72

pencil-img

614

Nadaljevanju športne kariere, ampak mi je bilo pravzaprav v veliko veselje. Ni lepšega, kot imeti otročke. Sem vedno mislila, da ne bom mogla živeti brez športa user posted image .
Sicer pa se z lahkoto odpovem kofetkanju, šopingiranju, ponočevanju, predolgemu čepenju v službi (razen v nujnih primerih). Edino kakšen popoldanski počitek bi mi pa kar ustrezal.user posted image

< Sporočilo je popravil darja72 -- 13.1.2009 21:58:26 >

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

13.01.2009, 21:59

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Prvemu mestu user posted image .
Prej sem bila jaz zmeraj prva, sedaj je dete, ampak tik za njim sem spet jaz. Nekako sem, hvala bogu, skužla, da dete rabi srečno in zadovoljno mater, da je dete samo srečno. Tako, da se v bistvu ne odpovedujem ničemur. Je pa res, da so se mi spremenile prioritete in prav zaradi tega ne čutim, da se čemu odpovedujem.
Uživam v družinskem življenju, čeprav se skoraj vsak dan nekaj pizdim in nakladam user posted image , ampak mi je tako živet fajn.

ROŽICA

clock-img

13.01.2009, 22:12

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Glede na to, da sem neskončno hvaležna, da imam Vasjo se mi ni težko odpovedat čemerkoli.
Sicer se ne odpovedujem veliko stvarem, pač jutranjemu spanju (vikendi), večernim izhodom, določenemu deležu potovanj (pač je malo manj financ za to na razpolago)...ampak kar gre user posted image

clock-img

13.01.2009, 23:23

clock-img

Anonimen

Jutranjemu spanju in potovanjem. Ampak ne da bi zato zdaj blazno trpela. Je pač faza v življenju.

clock-img

14.01.2009, 07:03

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
V korist svojih otrok?

Prostovoljno ničemur. user posted image

clock-img

14.01.2009, 07:07

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Prvemu mestu user posted image .
Prej sem bila jaz zmeraj prva, sedaj je dete, ampak tik za njim sem spet jaz. Nekako sem, hvala bogu, skužla, da dete rabi srečno in zadovoljno mater, da je dete samo srečno. Tako, da se v bistvu ne odpovedujem ničemur. Je pa res, da so se mi spremenile prioritete in prav zaradi tega ne čutim, da se čemu odpovedujem.
Uživam v družinskem življenju, čeprav se skoraj vsak dan nekaj pizdim in nakladam user posted image , ampak mi je tako živet fajn.

pod to se lahko samo podpišemuser posted image

clock-img

14.01.2009, 07:24

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

službi

clock-img

14.01.2009, 09:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni