cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cena Aptamila v tujini

clock-img

18.11.2008, 13:50

clock-img

otročnica

pencil-img

48

Nekatere so na forumu pisale, da je cena A.M.(Novalac) kar precej nižja v Avstriji.
Ali je katera seznanjena s ceno Aptamila ali pa Bebe v tujini v primerjavi z našimi cenami, ki tudi niso ravno nizke.
Hvala.

clock-img

18.11.2008, 13:52

clock-img

ninini

pencil-img

356

Aptamil sem v avstriji kupila enkrat pa ni nobene razlike.Spet je pa odvisno v kateri trgovini kupiš isto kot pri nas.

clock-img

18.11.2008, 15:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

tukaj so podobne teme: http://www.ringaraja.net/forum/Aptamil_v_Avstriji/m_3193166/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/Razlika_med_aptamili/m_3144719/tm.htm

< Sporočilo je popravil botrca -- 18.11.2008 15:17:14 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

18.11.2008, 21:57

clock-img

Gilo

pencil-img

154

Cena Novalaca je v Avstriji  (lekarni) 800g - cca 10 EUR.

clock-img

20.11.2008, 09:44

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

...jaz lahko povem samo za Novalac AR - pri nas je 400g 12€, v A 7€... mislim , da pri Aptamilu in Bebi ni bistvenih razlik od Mullerja, ki je itak cenejši od lekarne, vsaj za ta večjo smo AM kupovali kar v Mullerju.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem