writing-img

Cena kurilnega olja?

clock-img

26.08.2008, 08:50

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Cena kurilca je danes spet malo nižja? Zdaj me pa zanima kakšno poznavalsko mnenje? Mislite, da bo še kaj padla ali se ga splača sedaj naročit, da se ne nasankamo?
Se kdo spozna na te reči?

clock-img

26.08.2008, 09:14

clock-img

karinka

pencil-img

257

Sicer nisem poznavalec gibanja cen, ampak moj ata si pa vse zapisuje in ravno včeraj smo tudi mi imeli debato o tem ali naročiti ali ne. In  ker ima on vse zapisano je pogledal in ugotovil, da so cene do volitev vedno šle dol, po volitvah pa gor.

Tako da ...mi bomo počakali še malo, potem pa naročili. Pri 3000 litrih se vsak euro pozna.

clock-img

26.08.2008, 09:19

clock-img

Anonimen

Še en mesec časa imamo,da naročimo,še po kao znižani ceni.Takoj,ko se bo začela kurilna sezona in ne samo volitve bo cena poskočila.,to je izjavil gospod,ki nam vozi nafto.

clock-img

26.08.2008, 12:22

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Tko kot ti neva razmišlja vsako leto moja tašča in lepo plača olje po najvišji ceni v letu in to vsakič.

clock-img

26.08.2008, 13:43

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Kalbo, kdaj pol ti priporočaš, da se naroči olje?

clock-img

26.08.2008, 14:44

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ko ti ga zmanjka oziroma jest ga naročim ko se mi izteče magna od prejšnjega leta.

clock-img

27.08.2008, 08:25

clock-img

Anonimen

Mah kalbo,to je prevoznik olja izjavil.Sicer pa nimam možnosti naročit olja,ko mi ga zmanjka,na žalost.Lahko ga vsakič,ko dobim od dohodnine nazaj.Pač čez leto ful šparamo z oljem,če pa grozi nevarnost,da bozmanjkalo gre pa mož s kantami na črpalko in dotoči.Ni vedno na razpolago toliko likvidnosti.user posted image

clock-img

27.08.2008, 12:02

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Neva, smo vsi na tem :) Jest mam Magno in vzamem na obroke, ker pr men ni nikol likvidnosti :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem