writing-img

Cena nočitve v pediatrični kliniki

clock-img

28.05.2010, 11:13

clock-img

Janya

pencil-img

547

Pupa gre naslednji teden na operacijo kile v pediatrično kliniko. Ker je že stara 6 let  mi ne pripada možnost biti pri njej na račun zavarovalnice, zato me zanima koliko pride nočitev oz. spremstvo. Bo pa upam da to samo ena nočitev vsaj tako so mi rekli.
Saj sem že klicala pa me samo vežejo od enega do drugega noben nič ne ve user posted image  user posted image  

Hvala

clock-img

28.05.2010, 12:04

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

pred 2 leti je bilo malo manj kot 20 e z zajtrkomuser posted image

clock-img

28.05.2010, 14:08

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem bila letos januarja s taveliko v bolnišnici in je bil račun cca 32 eurov, dobila pa sem pižamo, kosilo, pop. malico, večerjo in zajtrk in kosilo sprejete smo bile za eno noč nasldednji dan po kosilu smo šle domov...

nisem plačala jaz, ker mislim, da do 5 leta starosti otroka plača zavarovalnica...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

30.05.2010, 21:55

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Če ne boš imela hrane, po moje ne boš nič plačala, lahko boš pa prespala, če bo možnost. Tako je vsaj na gastro oddelku bilo še pred kratkim

clock-img

01.06.2010, 12:21

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: Janya

Pupa gre naslednji teden na operacijo kile v pediatrično kliniko. Ker je že stara 6 let  mi ne pripada možnost biti pri njej na račun zavarovalnice, zato me zanima koliko pride nočitev oz. spremstvo. Bo pa upam da to samo ena nočitev vsaj tako so mi rekli.
Saj sem že klicala pa me samo vežejo od enega do drugega noben nič ne ve user posted image  user posted image  

Hvala

Ko sem bila jaz s hčero na pediatriji (alergološki oddelek) sem imela možnost prespati (vendar ne v postelji, ampak na nekem zlamanem fotelju, kljub 3 praznim posteljam v sobi). Kosilo je možnost naročiti v kletnih prostorih, kjer je menza.
Plačala nisem nič.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem