writing-img

Cena varstva v Celju?

clock-img

18.05.2011, 12:24

clock-img

zojcolina

pencil-img

7

Hojla,
a kdo ve kakšne so cene privat varstva za 11 mesečnika v Celju? Mi smo namreč danes iz vrtca dobili  odgovor da mala ni sprejeta v vrtec. Naj povem, da bi varstvo potrebovali z mesecem decembrom in da imamo že enega otroka v vrtcu. Potem pa še naj kdo reče da je varstvo za drugega otroka zastonj, saj še zraven ne prideš. 

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.5.2011 13:07:51 >

clock-img

18.05.2011, 13:30

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Cene so čist različne,za Celje sploh ne vem,ampak sem pred dnevi zasledila na Faceboku stran kjer lahko najdeš varuško mislim da moraš napisat" varuška varstvo" če sem kaj pomagala

clock-img

18.05.2011, 16:55

clock-img

valerija77

pencil-img

985

tudi mi lani nismo dobili vrtca, čeprav smo imeli enga otroka v vrtcu. Smo ga pa letos zato dobili user posted image koliko točk ste pa imeli?Sej mogoče pa še pridete na vrsto, če kdo septembra ne bo pripeljal otroka v vrtec. se namreč zgodi da otroka vpišejo potem pa si jeseni premislijo.

clock-img

18.05.2011, 17:19

clock-img

zojcolina

pencil-img

7

Mi smo imeli 46 točk. Upam, da imaš prav da bomo dobili vrtec

clock-img

25.05.2011, 08:16

clock-img

valerija77

pencil-img

985

mi smoo pa imeli 49 točk. to je pa čudno da samo zaradi 3 točk niste dobili.user posted image no mogoče bo res septembra več sreče

clock-img

26.05.2011, 12:00

clock-img

zojcolina

pencil-img

7

Ja, po mojem nismo prišli zraven, ker bomo pogoj za v vrtec izpolnili šele 9.12.2011. Sedaj smo na čakakni listi in sicer na 5. mestu in upamo, da se bo do konca leta sprostilo kakšno mesto in da bomo prišli not. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem