writing-img

Cene avtosedežev v Avstriji

clock-img

27.01.2008, 21:14

clock-img

daddyP

pencil-img

21

Ali je kdo v zadnjem času gledal kakšne so cene avtosedežev v Toys'r us v Avstriji? Zanima me predvsem za Maxi Cosi Tobi in Römer King Plus. Če gre kdo kaj gor bi prosil če lahko pogleda, da se ne vozim zastonj v Avstrijo.

Hvala

clock-img

27.01.2008, 21:24

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Pri maxi cosi cabriofix sem v Avstriji opazila, da so sigurno dražji za vsaj 20 evrov. Predlagam ti, da pobrskaš še kaj po internetu na njihovih straneh.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

28.01.2008, 08:05

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz sem kupila že pred časom Römerjevega King TS Plus - model high line in je bil za dobrih 40000 (bivših sit) cenejđi kot pri nas.

LP

clock-img

28.01.2008, 17:14

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Prejšnji teden sem bila v toysu in gledala za romer king ts plus. Je ista ceno kot v sončku. Tako da ga bomo mi kar pri nas naročili. Za maxi cosi pa žal nisem gledala.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem