writing-img

Cene mesa na Hrvaškem

clock-img

15.06.2006, 23:11

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Bolj natančno,me zanima Dalmacija?Če kdo kaj ve,kje se ga splača najbolj kupovati?

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 16.6.2006 16:46:23 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

16.06.2006, 06:59

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz meso nikoli ne tovorim sabo. Tisto malo kar ga pojemo kupim kar tam. Ponavadi v večjih trgovskih centrih ( Konzum, Getro, v Splitu imaš tudi Merkator, Billa, v Zadru je tudi Špar,...). Skratka izbira je kot pri nas, cene so pa skoraj podobne. Za tistih par tolarjev razlike se pa po moje ne splača vlačit dol celega konvoja. So pa Hrvati sedaj malo poostrili nadzor nad privat mesnicami in se tiste, ki nimajo minimalnih higienskih pogojev že zapirajo (vsaj na Kvarnerju in v Istri je tako, kako pa je v Dalmaciji pa ne vem). Jaz tudi sicer nisem pristaš vlačenja ogromnih količin hrane s seboj, kot večina Slovencev. 

clock-img

16.06.2006, 08:11

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mislim, da so cene res približno enako, kot pri nas, predvsem odkar so se pojavili grosisti(Mercator, Spar....), le ribe so pri nas cenejšeuser posted image . Mi smo prej vedno vlačili vse s seboj-v prikolici imamo 2 hladilnika in manjši zmrzovalnik.
Letos bo najbrž isto, saj ni finta samo v tem, da je bilo prej na HR dražje, temveč tudi to, da se nam ni dalo iti vsak dan v trgovino in vlačiti 2 litra mleka, pa 3 plastenke pijače, meso, kruh..... in to težo nositi po vročini, ali pa se dnevno vsesti v avto in iti po nakup. 
Tako dnevno kupujemo kruh, sadje, pa kakšne jogurte, vse ostalo je "prišlo" z nami.
Moj mož pravi, da dokler se z nami pelje.....ni problema.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

16.06.2006, 09:13

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Letos se mi ne da vlačit vsega sabo.V Dubrovniku,je tudi Merkator in Getro,pa bomo šli malo pofirbcat.
Ponavadi smo v električni hladilni torbi ves meso stransportirali do Dalmacije,letos,pa ne bomo.

< Sporočilo je popravil KODA -- 16.6.2006 9:16:15 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem