Sokovi so tam dražji, če doma kupujete tiste pocen variante v hoferju..... Drgač pa ni razlike. Kvaliteten sok se mi zdi je cena nekje glih tuki in tam.
Kvaliteten sok? Glih tisti kao priznanih znamk je zanič. Mimogrede, v Hoferju je kar dosti artiklov takšne kvalitete, da se lahko recimo Mercator ali Konzum skrije. Lidl in Eurospin imata več vzhodnjaškega krša.
Sicer pa kdo ve kje v Sloveniji ugodno kupovati solidno kvaliteto (to je v več različnih trgovinah, odvisno od artiklov) in pravi, da so cene na Hrvaškem primerljive, ne ve kaj govori. Cene so abnormalno višje. Pijača je 2 do 3x dražja. Nisem nor, da bom dajal recimo za plastenko vode enako, kot pri nas za six pack.
Meso , sadje, zelenjava, mlečni izdelki vse veliko dražje. Le kruh je tat tam, s tem da so meni hrvaški kruhi iz Konzuma recimo zanič. Sama pena, ki se naslednji dan razdrobi.
Sem bil v konzumu prejšnji teden, ker pač vsega ne moreš vlačit s sabo
najcenejša voda 6 kun (v akciji)
piščančje krače 46 kun
najcenejši jogurt 3,49
paradajz 17,99
....
sladoledi 2-3x dražji kot recimo hoferjevi ali Lidlovi, ki so za moj okus 3x kvalitetnejši
zelenjava in sadje tako strošena in slaba ponudba, da vsak zabačen blokovski Mercator pri nas izpade car
Že to, da je bilo recimo v Ilirski Bistrici v Hoferju, kjer sem se na poti ustavil, 90% tujcev (večina Hrvatov), ti veliko pove...