writing-img

Cene nosečniških testov

clock-img

07.01.2008, 10:34

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Sama sem do sedaj kupila samo enega in še tega v lekarni pa sem za njega plačala se mi zdi skoraj 8 ali malce več kot 8€, zdaj pa me zanima kje jih ve kupujete in koliko stanejo, predvsem tiste, ki jih kupujete v DM-u? Ker nekatere delate kar veliko testov pa če je negativen v bistvu denar vržeš vstran.

clock-img

07.01.2008, 10:55

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Ker nekatere delate kar veliko testov pa če je negativen v bistvu denar vržeš vstran.

Če je pozitiven je pa zlata vreden.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

07.01.2008, 11:00

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kupi kaj cenejšega...npr. First Sign. Poglej v DM. CB, BC imej za potrditev user posted image , ker itak vsaka naredi še en test če je prvi plus.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

07.01.2008, 11:13

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Ker nekatere delate kar veliko testov pa če je negativen v bistvu denar vržeš vstran.

Če je pozitiven je pa zlata vreden.

Saj to je čisto res, samo nekatere punce jih na mesec delajo po 4 ali pa še več, zdaj pa če ne rata hitro pa se to kar nabere, res pa je da so tisti malce dražji bolj zanesljivi, zato me zanima če delajo vse iste npr. CB, ker tega sem si jaz kupla pa še eden ali pa dva na mesec ok, samo kaj več pa je že 30€ al pa več, za tak denar pa nekaj že dobiš ne?

Zato me zanima kakšno ceno majo ostali? Imajo vsi takšne cene, verjetno ne? Kakšne so pa razlike? Ker sem še tukaj bolj novauser posted image

clock-img

07.01.2008, 11:19

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Jest sm ga kupla kr v DM-ju za 3 €, pa še 2 sta bla notr in je vedno pokazal user posted image  user posted image

clock-img

07.01.2008, 11:28

clock-img

bodoča

pencil-img

908

IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Jest sm ga kupla kr v DM-ju za 3 €, pa še 2 sta bla notr in je vedno pokazal user posted image  user posted image

enako, brezveze se mi je zdelo, da bi kupovala dražje teste, sem imela pa srečo, da jih nisem potrebovala veliko

mojeustvarjanje

clock-img

07.01.2008, 11:43

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

jaz jih kupim na britanskem e-bay - u, pa dobim za 20 eur(to je s poštnino) več kot 50 komadov (al ovulacijskih al pa nosečniških- po želji). So pa trakovi, ampak velik boljši kot baby-checkuser posted image

clock-img

07.01.2008, 11:46

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jaz sem obakrat uporabila Clearblue,itak je ratalo od prve.
Mogoče,enkrat,naslednjič uporabim kerega drugega.user posted image

clock-img

07.01.2008, 12:05

clock-img

Taula

pencil-img

6340

jaz jih kupim na britanskem e-bay - u, pa dobim za 20 eur(to je s poštnino) več kot 50 komadov (al ovulacijskih al pa nosečniških- po želji

O madona..50 kom nosečniških. user posted image  Koliko testov pa narediš na mesec?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

07.01.2008, 12:52

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

jaz jih kupim na britanskem e-bay - u, pa dobim za 20 eur(to je s poštnino) več kot 50 komadov (al ovulacijskih al pa nosečniških- po želji

O madona..50 kom nosečniških. user posted image  Koliko testov pa narediš na mesec?

enega,
ker jaz kupujem ovulacijske predvsem

clock-img

07.01.2008, 13:38

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Jaz sem kar v lekarni rekla da najcenejšega (okoli 1 euro), ker me figo briga izgled, važna je vsebina. Je pa to samo listič. Pa čisto nič ne verjamem, da so dražji boljši (sej ne pokažejo, da si noseča, če si želiš in nisi - ali obratno).

clock-img

07.01.2008, 13:41

clock-img

Anonimen

Pozdravljena.

Cene nosečniških testov v lekarni so:

• baby check plus: 4.12 evra
  • baby check strip(2 testa): 3.23 evra
  • check it: 3.43 evra
  • check it(trakec): 1.54 evra
  • clearblue: 7.49 evra
  • early detestion one step: 6.63 evra
  • first sign: 4.00 evra

Teste prodajajo tudi v DMu in Sparu. Preveri cene.user posted image

Želim ti, da boš hitro nosečka.user posted image

aspirinčica

clock-img

07.01.2008, 14:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Kupi kaj cenejšega...npr. First Sign. Poglej v DM. CB, BC imej za potrditev user posted image , ker itak vsaka naredi še en test če je prvi plus.user posted image

Naj ti povem, da sama nisem še enga testa delala, k sem vidla da je prvi pokazal user posted image . Tak da nismo vse potratne. user posted image

clock-img

05.12.2009, 09:29

clock-img

Anonimen

živjo!
Jaz pa mam eno vprašanje za vas če mi lahko pomagate! Z fantom si zelo želima user posted image in delama na tem!
Zdaj pa moj problem  prvi dan zaustankauser posted image sem naredila test, ki je bil pozitiven nato sem 3dan zaustanka naredila še enega in po enem tednu spet
in sta bila obadva  negativna!user posted image pa še vedno nimam zdaj mi pa več ni nič jasno mi lahko prosim pomagate

clock-img

05.12.2009, 09:30

clock-img

muhica2

pencil-img

51

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

živjo!
Jaz pa mam eno vprašanje za vas če mi lahko pomagate! Z fantom si zelo želima user posted image in delama na tem!
Zdaj pa moj problem  prvi dan zaustankauser posted image sem naredila test, ki je bil pozitiven nato sem 3dan zaustanka naredila še enega in po enem tednu spet
in sta bila obadva  negativna!user posted image pa še vedno nimam zdaj mi pa več ni nič jasno mi lahko prosim pomagate

LP in hvala vam za pomoč

clock-img

05.12.2009, 12:45

clock-img

Anonimen

Tudi sama sem vedno kupovala bolj poceni testere pa so bli vedno nejasni glede razultata.
Ko pa sem kupla CB pa je pokazal jasen rezultat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem