writing-img

Center očesne optike Naklo

clock-img

04.12.2007, 09:32

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Je že kera bila tam? Kakšno imajo izbiro in kakšne so kej cene? A je bila katera na pregledu in koliko le ta stane?
Hvala vsem....se moram spravit k okulistu, na hitro :) Pa me zanima kako je...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

04.12.2007, 10:21

clock-img

manetka

pencil-img

322

Jst sm že bla, mi je blo všeč, ker res naredijo natančen pregled, izbire očal je bilo pa res veliko. Z očali sem full zadovoljna, še z nobenimi do zdej tolk.  Sem pa vzela okvirje ze nek srednji denar. Pa še hitro si na vrsti, vsaj poleti ni bilo drena.

clock-img

04.12.2007, 10:39

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

manetka a si šla samoplačniško na pregled?

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

04.12.2007, 14:04

clock-img

manetka

pencil-img

322

Poleti sem se naročila na pregled, ker se mi je dioptrija spremenila sem morala vzet nova očala, pregled je bil pa kar vključen v ceno očal. Tko, da ga nisem nič posebaj plačala. Ne vem pa kako je zdejuser posted image  a je treba posebej plačat?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem