writing-img

Centralni čakalni seznam MOL

clock-img

17.06.2011, 14:12

clock-img

Kiya

pencil-img

867

Včeraj so ga objavili, sem se pa kar zgrozilla koliko otrok je ostalo brez vrtca user posted image

http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/70327/detail.html

clock-img

17.06.2011, 15:17

clock-img

*mačka*

pencil-img

156

Eno vprašanje - na seznamu ni otrok k so bli pod prvo izbiro sprejeti. Kaj pa pod drugo in tretjo izbiro??
Če vrtec ki si ga napisal pod drugo izbiro ni bil zapolnjen (s prvo) pol bojo otroci s tega seznama pršl notr???
A je za nas na seznamu že sigurno da smo ostali za letos brez????

clock-img

17.06.2011, 18:38

clock-img

Kiya

pencil-img

867

Pojma nimam kako točno gre vse skupaj, saj smo imeli srečo in smo s prvo izbiro dobili vrtec.
Vem pa da so imeli pred tem seznamom posamezni vrtci svojo listo čakajočih in pri nas je bila objavljena na internetu.

clock-img

17.06.2011, 23:44

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

*mačka* žal ti ne znam točno odgovorit na tvoja vprašanja, ampak mislim da ni tako črno. Vem da folk dobiva vrtec tudi med letom, ko se (po ne vem kakšnem principu) sprosti kakšno mesto.

Mene zanima nekaj drugega: želje so take in drugačne, če se npr. sprosti mesto v našem prvo izbranem vrtcu - ali imajo prednost pred nami vsi tisti, ki imajo več točk (pribl. 500 otrok) in so ta vrtec dali tudi pod 2 ali ne vem katero izbiro ali izbrali "katerikoli" vrtec? Ker pol najbrž nikoli ne pridemo notri, če se vsem gre, da bi dobili vrtec kjerkoli, magari na drugem koncu mesta...

clock-img

18.06.2011, 13:23

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

S 110 točkami boste težko prišli noter. Ne samo letos, ampak vse do 2. starostne skupine user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

18.06.2011, 20:47

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Vedno imajo prednost tisti z več točkami.

clock-img

18.06.2011, 22:33

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

OK hvala. No sej vrtca ne rabimo nujno, ker imamo ful fajn varstvo, samo bi blo lepo enkrat ga dobit... Nasl. leto bo itak drugače: če izvisimo, dobimo tistih nekaj točk več, meni se bo upoštevalo bivališče v LJ, pa še 1 leto bo starejša. No, bomo vidli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem