cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cepljenje/prehlad

clock-img

02.01.2008, 21:25

clock-img

Anonimen

Moj 6 mesečnik naj bi bil v teh dneh ceplejen. Zanima me , če je otrok prehlajen (mu teče z noska) ali je lahko cepljen. S prva smo mislili da so to zobki, ki grejo ven, ampak zgleda da se je nalezel prehlada od mene. Zanima me ali je pripporočljivo da je otrok cepljen ali ne.
Vesela bom vsakega odgovora.

clock-img

02.01.2008, 21:28

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Lahko malo prebereš TUKAJ .

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

02.01.2008, 21:31

clock-img

Rivi

pencil-img

2299

Najboljše da P oceni - ob pregledu tvojegauser posted image .

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

clock-img

02.01.2008, 21:37

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Najbolje da poveš pediatru pa bo on ocenil. Ponavadi ne cepijo če je otrok bolan.

clock-img

03.01.2008, 00:26

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Najbolje da poveš pediatru pa bo on ocenil. Ponavadi ne cepijo če je otrok bolan.

Točno tako - pokliči pediatra -zdaj itak ta cepi, pa povej kako je z otrokom. Lahko, da ti bo dal nov datum, lahko pa, da bo rekel, da pridi na naročen datum z otrokom, pa bo potem, ko ga bo videl, ocenil ali ga cepi ali ne.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.01.2008, 01:53

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

ko bi moja mogla imeti prvo cepljenje pa sem bila jaz bolana ona pa zdrava pa jo pediatrinja ni hotla cepit.tko da smo prestavili.pomoje ti bo pediatrinja prestavila cepljenje

clock-img

03.01.2008, 08:19

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Ne sme cepit, če ima otrok vročino, bruha, drisko ali pa če pri pregledu, kaj najde npr. ušeska ali na pljučih. Samo smrkav nos ni ovira, vsaj pri nas ne.

clock-img

03.01.2008, 08:22

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Vedno preden je otrok cepljen ga pregleda P in tako oceni ali se otrok lahko cepi ali ne. Tako naj te ne skrbi.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

03.01.2008, 10:14

clock-img

jaša2

pencil-img

658

točno tako. P ga bo pregledal in presodil,če je lahko cepljen al ne. moja je tud bla prehlajena pred 3. cepljenjem. imela je malo zamašen nosek, malo je kašljala, vročine ni imela...pa ni bila cepljena, sma dobili drug datum. ga jepa treba peljat pokazat. 

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem