cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cepljenje in sprehod

clock-img

05.03.2008, 08:57

clock-img

ROmama

pencil-img

494

Naš je bil pa včeraj prvič cepljen. Na mestu vboda ima rdečo pikico, drugače pa kake 2 cm zateklino. Kake vročine ni videti, da bi imel, mu jo bom izmerila vseeno, ko se zbudi. Zanima me, če grem danes lahko z njim malo na sprehod.

clock-img

05.03.2008, 08:58

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Pomoje greš malo komot..sam mislim, da morš pazit da se ti ne prehladi...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

05.03.2008, 09:08

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Če nima vročine, lahko gresta brez skrbi ven. Pazi le, da ga tolplo oblečeš, ker se je precej ohladilo. Na mesto cepljenja pa mu dajaj hladne obkladke ali pa obkladke s fiziološko raztopino.

clock-img

05.03.2008, 09:20

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Lahko! Samo prav veliko pomoje ne bo hotel hodit (če že hodi), ker ga lahko malo boli.

clock-img

05.03.2008, 09:39

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Nam je bilo po prvem cepljenju svetovano (P), da naj ne hodimo ven, po tretjem cepljenju pa smo se odpravljali v Ljubljano, pa nam je rekla sestra, da sploh ni problema, da lahko gremo. Nikoli pa ni imela nobenih reakcij, razen malo več je mogoče spala.

clock-img

05.03.2008, 09:40

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Pardon, premalo pozorno sem prebralauser posted image ...če ste bili pa včeraj cepljeni, pa po mojem tudi sploh ni panike, sploh če nima vročine.

clock-img

05.03.2008, 11:20

clock-img

ROmama

pencil-img

494

Hvala za odgovore. Sem mu zmerila temperaturo pod pazduho in ima 37,2 tako da sem se odločila, da bova danes kar notri, pa še piha zunaj.

clock-img

05.03.2008, 12:23

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

komot lahko greš....tudi če bi imel vročinco od cepljenja lahko greš..... je pa že dan mimo tako, da vročine ne bo in kar lepo z malim na zrak....

clock-img

05.03.2008, 13:03

clock-img

jaša2

pencil-img

658

po mojem brez problema greš, če nima vročine. samo pač fajn ga obleči.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

05.03.2008, 14:12

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Tudi mi smo dobili vceraj prvo pikico... Imamo pa tak veter, da bova rajsi kar doma. Skoda, ker drugace je ful lep soncek... user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

clock-img

05.03.2008, 21:31

clock-img

december06

pencil-img

624

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Če nima vročine, lahko gresta brez skrbi ven. Pazi le, da ga tolplo oblečeš, ker se je precej ohladilo. Na mesto cepljenja pa mu dajaj hladne obkladke ali pa obkladke s fiziološko raztopino.

Se strinjam. Enako nam je svetovala tudi P.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem