writing-img

Cepljenje proti klopom

clock-img

24.03.2009, 13:45

clock-img

sončekm

pencil-img

98

Punce,rabila bi nasvet.S fantom se trudiva zanosit že eno leto in pol,pa zaenkrat še nič.Sedaj sem pa začela razmišljat,da bi se cepila proti klopom. Kaj vi mislite ali je to pametno glede na to,da delava nauser posted image  ali ne? Kam naj se obrnem?

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

clock-img

24.03.2009, 16:48

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Pomoje ni pametno. Jaz bi morala po 3.dozo, ampak ne bom šla, ker sva začela delati na user posted image .

clock-img

25.03.2009, 08:51

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

ne, ni pametno. sem se osebno pozanimala pri zdravniku, kjer se cepiš ker sem imela cepljenje lani. baje da še vsaj tri mesece po ceplenju ni dobro zanosit, ker ti  minimalno količino virusa miningitisa injekcirajo in lahko škodi zarodku... mislim pa da to velja za vsa takšna celpljenja tud npr proti tetanusu, hepatitisu...

clock-img

25.03.2009, 10:43

clock-img

sončekm

pencil-img

98

Hvala punci,bom upoštevala vajin nasvet in se ne bom šla cepit,lahko pa vam povem,da sem klicala svojo G in je rekla,da ko se cepiš ne smeš biti noseča in tudi po tem ne smeš zanosit 6 tednov!
Lep pozdrav, user posted image

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem