writing-img

Cerklivka

clock-img

31.01.2006, 20:54

clock-img

bicibuc

pencil-img

1

Prosim,rabim pomoc.Ali imate tudi ve take težave kot jast.Moja hčerka ,Alisa je čudovita v varstvu doma pa je čisto druga.Noče se sama igrat ves čas bi bila samo po rokah .....npr. v varstvu spi v posteljici točno ob uri doma ne samouser posted image user posted image user posted image če ni kaj po njeno začne vse leteti po tleh enostavno ji nisem kos,stara pa je17mesecev kaj bo seuser posted image user posted image ko se nekaj časa igrav je vse ok. potem pa spet user posted image user posted image in trma.Hvala za vsak nasvet.Čavči.

clock-img

31.01.2006, 21:17

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Joj, kam gre slovenski jezik user posted image

clock-img

31.01.2006, 21:43

clock-img

spacey

pencil-img

2359

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Joj, kam gre slovenski jezik user posted image

Ja res... Že sam naslov ne razumem. Kaj sploh pomeni: Cerklivka ?!

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

31.01.2006, 22:25

clock-img

nynna

pencil-img

576

Pri naši petnajst mesečnici je povsem ista zgodba. Ne znam ti ogovoriti, ker tudi nam ne znam pomagati. Čakam na boljše čase, ko bo malo starejša, do takrat pa z nasmehom.user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2006, 23:31

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš triletnik ima še zmeraj podobne fore.V vrtcu lepo spi in se lepo zamoti.Doma pa se mi samo mota okoli nog in hodi za mano.Igram se z njim,ko pa ga pustim,da bi se sam zamotil,že znori in že mi začne plezati v naročje.Saj je priden,ampak,ko se odloči,da se bo crkljal,ne odstopi od tega.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

01.02.2006, 09:10

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Tvoja deklica ni nič posebnega, rabi mamo. Ko sem prišla iz službe in smo pojedli sem se ponavadi do večera z njima igrala, ukvarjala ...skratka odpade pospravljanje, gledanje TV
Tudi za vikende ni reda pri spanju. Otrok ve, da je doma in se crklja.

Vzemi si čas zanjo, ostalo bo počakalo. Saj pri nas je tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem