writing-img

Champion Outlet v Šiški

clock-img

01.04.2005, 08:22

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Včeraj so mi po mail-u poslali novičke iz Champion-a, med drugim tudi to, da obstaja na Celovški 172 njihova Outlet trgovina, kjer se dajo dobiti starejše kolekcije in vzorčni modeli za naslednje sezone, pa še blago z napako. Popusti so od 15-50%.
Poznate? Se splača pogledati?
Lp :)

clock-img

01.04.2005, 08:23

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ares :bravo:...dejte lublancanke mal bolj podrobno kje to je :)

clock-img

01.04.2005, 08:30

clock-img

a&m

pencil-img

158

Čist blizu Mercator centra v Šiški.
Točno v keri ulici je, ne vem so pa tam table.Je pa v glavnem blizu MC in trgovine Tapro.lp

clock-img

01.04.2005, 08:33

clock-img

Anonimen

Sploh nisem vedela, da obstaja. Verjetno je to tam pri McDonald'su, kjer so neke take trgovine al pisarne. Skratka, pri Mcdonald'su zaviješ desno (iz smeri center). Vsaj po naslovu sodeč.

clock-img

01.04.2005, 09:30

clock-img

Anonimen

A res? Ampak Champion je res ful drag. Se mi zdi, da kar malo preveč za to, kar ponujajo. Trenirka za 3 leta je 17.000 SIT. To mač.

clock-img

01.04.2005, 09:31

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jaz sem 1x bila, pa ni bilo nič:zmeden:. Še tisto, kar nekako izgleda, ni nevem kaj. Ostalo je pa še vedno zelo drago, torej...pa številk nimajo ne zame teh tamalih ne za 3-letnika in tako. Se vidi, da je roba zelo stara.

Pogledati greš pa vseeno lahko,

pa-pa Mina1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem