cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Chicco Italija

clock-img

16.09.2009, 22:22

clock-img

lan3

pencil-img

16

Mogoče katera ve ali so cene v Chicco trgovinah v Italiji kaj nižje kot pri nas? In (če) kam se splača iti, kateri konec Italije (da imajo dobro založene trgovine)?

Hvala in lp

clock-img

16.09.2009, 22:24

clock-img

Anonimen

V Trstu je lepa in precej velika trgovina, ce se dobro spomnim.
Cen ne poznam.

clock-img

16.09.2009, 22:27

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

Glede na to, da sem delala v Chicco Šiška, ti s prve roke lahko povem, da so v Italiji občutno nižje cene. Dejstvo je pa tudi to, da so se v kvaliteti močno poslabšali. Pri prvi, katera je stara 9,5 let sem imela večino Chicco izdelke, od opreme do konfekcije, sedaj pa to ni več to, imeli smo toliko reklamacij, da sedaj za 3-mesečnega sinčka nisem nič kupila, pa čeprav sem imela možnost 30% popusta. Je previsoka cena, glede na pofl kvaliteto, katero sedaj nudijo

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

clock-img

17.09.2009, 12:08

clock-img

lan3

pencil-img

16

Hvala obema za odgovor.

Hanuši - bi te pa vprašala, če mogoče veš na kateri konec Italije se splača it? Trst?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem