cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Chicco Zanzara proti komarjem

clock-img

27.06.2007, 22:26

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Lepo pozdravljene RR,

danes sem v dm-u videla, da imajo prav za dojenčke zaščito proti komarjem Zanzara, in sicer imajo roll-on, spray in gel za mazanje. Kot je že v moji navadi, da se vedno težko odločim za kak izdelek (pa čeprav gre za isto stvar user posted image ), se tudi danes nisem mogla odločiti, kaj bi bilo najboljše in najenostavnejše za mazanje.

Kaj pa ve uporabljate? Ali obstaja še kaj drugega proti temu nadležnemu mrčesu?

Hvala in lp

clock-img

28.06.2007, 00:39

clock-img

Anonimen

Jaz sem kar sprej vzela.

clock-img

28.06.2007, 06:40

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Nam to ni nič pomagalo(chicco). Vzela sem v rollo-nu in sem mazala tamalo z njim in je bila kljub temu popikana od komarjev. Pol sem pa kupila autan active,kjer lepo piše,da lahko uporabljajo otroci in s tem smo pa pregnali komarje.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

28.06.2007, 15:46

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Koliko stare pa lahko začneš s tem mazat in kako zaščiti če se ne smejo še mazat, npr. 4 M.user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

03.07.2007, 13:32

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz sem pred parimi dnevi kupila v lekarni pršilo proti komarjem za dojenčke Baby zanzara in je čisto naravna stvar.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem