writing-img

Ciciklub

clock-img

09.11.2005, 15:22

clock-img

mamci

pencil-img

179

Ojla punce, zanime me ali je katera od vas, vaših malčkov učlanjen v Ciciklub (MK) in kakšne so vaše izkušnje, ter ali hodite v Ciciklub-kotiček, ter kaj se tam dogaja.

hvala in lp, user posted image

Otrok raste od mleka in hvale.

clock-img

09.11.2005, 16:33

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Mi smo se letos včlanili in še nimamo izkušenj, le to, da vsak mesec nekaj naročimo - nas je včlanila babi in tudi ona vse financirauser posted image

LP, Ninica

clock-img

10.11.2005, 08:40

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst sem ga vclanila,ker je pokazal izredno zanimanje za knjigice...pa tud dobro ponudbo majo,tko da mi ena knjigica na mesec res ne predstavlja ne vem kaksnega stroska...glavno da je mali srecen...v koticke pa se ne zahajava, ker je le se premajhen :)

clock-img

10.11.2005, 11:47

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Mi smo bili včlanjeni leto in pol. Sej izbira je kr uredu, samo vsak mesec nekaj kupit nam je bilo potem še vseeno preveč, ker gremo dostikrat tudi še v druge knjigarne in tam potem kaj kupimo. Ni bilo pa pri izpisu nobenih težav, tako da mi za to leto in pol ni žal. Je pa itak naša mami včlanjena v Svet knjige in zdaj tam vzamemo knjige tudi iz Cicikluba.

LP

clock-img

12.11.2005, 15:32

clock-img

turbo

pencil-img

111

Tako kot pri Oliviji, brskamo tudi v drugih knjigarnah, zato se nam članstvo ni več izplačalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem