writing-img

Cinque terre

clock-img

24.08.2008, 21:31

clock-img

martita

pencil-img

734

Pozdravljene, gotovo vas je veliko, ki ste počitnikovale v tem delu Italije. Imate kakšen namig za fajn (preverjen) apartma/hiško?

Hvala in lp.

clock-img

26.08.2008, 14:15

clock-img

ella2006

pencil-img

203

Mi smo bili blizu Padove v Abano termah, in nam je bilo res super.

clock-img

09.09.2008, 23:49

clock-img

tinas

pencil-img

409

ojla, mi smo bili tam enx za 1.maj. najeli smo apartma prav v eni od teh vasi in je res čudovita izkušnja. prav zato, ker so te vasi zelo turistične čez dan, zvečer in zjutraj pa so tam povečini le domačini. spali smo v zelo lepem apartmaju v vasici Manarola, stal je 100 eur/dan za 6 oseb (2 spalnici, dnevna, kuhinja, balkon in kopalnica). na žalost nimam več kontakta, našla sem ga na netu. vtipkaj v google, sigurno boš kaj našla.
vasice so čarobne, povezane z vlakom in ladijco (kupiš dnevno karto in se poljubno, cel dan voziš med vasicami). z avtomobilom ne moreš v vasi, parkirišča so daleč iz vasi, lahko le razložiš kufre pred rampo na vhodu v vas in potem peš. dol še gre...gor pa na srečo vozijo majhni električni kamijončki, ki ti peljejo kufre.
skratka, toplo priporočam!

lp
t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem