writing-img

Cista na jajčniku - odstranitev

clock-img

15.05.2008, 14:59

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Pozdravljene. Zdravnik mi je povedal,da imam cisto na jajčniki,pa me zanima,če katera ve kako poteka ta operacija in kako dolgo moraš ostat v blnici.

Hvala že vnaprej!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.6.2008 11:36:47 >

clock-img

15.05.2008, 18:48

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Men so jo laporoskopsko odstranili. Imela sem 4 šive. Iz bolnice sem šla 4 dan domov.

Srečnouser posted image

clock-img

16.05.2008, 07:16

clock-img

Anonimen

tako kot je napisala predhodnica - za laparoskopijo. Naredijo ti tri luknjice, "razbijejo" cisto in te zašijejo. Potem si še par dni v bolnici in potem par dni doma.

clock-img

29.05.2008, 23:50

clock-img

thaila

pencil-img

11

ni nujno, tudi jaz sem imela cisto na jajcniku pa je pocila sama od sebe in se sama absorbirala...vse bp

clock-img

30.05.2008, 02:42

clock-img

ninchi9

pencil-img

435

Jaz sem tudi imela cisto na jajčniku, pa mi je sama zginla še preden sem šla na operacijo. Zdravili smo s hormonskimi tabletami. Zginla je sama, zaradi tega pa imam brazgotine, kar se je videlo na pregledu. Za pregled prehodnosti jajcevodov pa grem na hsg. Je že fajn, če ti cisto operativno odstranijo. 

clock-img

30.05.2008, 08:44

clock-img

Anonimen

Izgine v primeru če je vodna cista. Če je pa krvava oz. čokoladna jo je treba pa z laparoskopijo.

Vodne mam tud jaz skoraj vsak mesec, amapk zginejo, tako, da to ni nič takega.

clock-img

30.05.2008, 13:16

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Vodne niso nevarne. Jaz sem imela čokoladno in jo je bilo potrebno odstraniti.

clock-img

18.06.2008, 21:28

clock-img

pipika123

pencil-img

94

Jaz sem imela čokoladno. Imela sem laporoskopijo. Po operaciji naslednji dan domov. Sem bila kar presenečena. Sem mislila da bom dalj časa notri.

clock-img

18.06.2008, 21:35

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Jaz sem ravno danes bila na UZ in mi je ugotovila da imam na leveM jajčniku ciste. Dala mi je hormonske tablete Primolut nor. Ravno poskušam zanositi, pa je rekla da to naj ne bi vplivalo na kaj, da bodo same počile, da naj kar veselo user posted image user posted image .

clock-img

18.06.2008, 21:45

clock-img

pipika123

pencil-img

94

Če imaš vodne potem sigurno bodo. Meni je moj G rekel da mi bo tudi počila. Pa se je malo zmotil. Imela sem čokoladno. Pa še to je bilo čudno ker sem imela M čisto normalno, nič me ni bolelo.

clock-img

02.07.2008, 17:04

clock-img

anja7

pencil-img

541

Jaz sem šla v petek na priprave za laparoskopijo (ti zmerijo pritisk, ekg,...). V ponedeljek sem prišla nazaj ob 8.ih, ob 11.ih sem mela laparoskopijo, drug dan sem šla popoldne domov.Čez

clock-img

02.07.2008, 17:06

clock-img

anja7

pencil-img

541

Ups, sem prehitrl potrdila sporočilo. V glavnem čez tri tedne (PO LAPAROSKOPIJI) sem dobila menstro in je bla tud zadnja. V petek bo najin mali pikec upihnil prvo svečko. Tko da kr pogumno

clock-img

02.07.2008, 19:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Izgine v primeru če je vodna cista. Če je pa krvava oz. čokoladna jo je treba pa z laparoskopijo.

Vodne mam tud jaz skoraj vsak mesec, amapk zginejo, tako, da to ni nič takega.

ni nujno...jst sem imela vodno in ni izginila. Odstranili so jo operacijsko.

clock-img

20.08.2008, 20:09

clock-img

Anonimen

meni je cista dva meseca nazaj počila s pomočjo KT. sedaj mi user posted image  spet zamuja in nevem kaj naj naredim (noseča nisem, sem danes delala krvni test) ..spet začnem jesti tablete?
jih je potrebno nujno jesti do konca ali lahko prej neham in tako sprožim user posted image .    rada bi zanosila in bi zato rada, da čimprej dobimuser posted image ..in potem ovulacijo..itd user posted image

clock-img

25.03.2009, 09:19

clock-img

ringa raja

pencil-img

36

jaz tud mam cisto na jajcniku,pa sem noseča 8 tednov,zdravnica je rkla da če me bo zelo bolelo da bom mogla na operacijo.a je možno da pri tem mam splavuser posted image user posted image ,mal me je tega vsega strah.ne bi rada tega ker si otroka želimuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem