writing-img

City park in dojenje

clock-img

24.02.2006, 19:36

clock-img

Reza

pencil-img

70

Če se prav spomnim, je v city parku pri WC- ju previjalnica. Drži? Je čisto? Zanima me, če je notri tudi kakšen stol oz. možnost, da otroka podojim?

Hvala za pomoč

29. decembra se je rodila naša Ava.

clock-img

24.02.2006, 19:43

clock-img

mala

pencil-img

913

Ja je stol za dojit, edin smotan je k se ne moreš zaklent in ti lahk kr not uletijouser posted image drgač je pa vse v redu, jest sm tamalo dostkrat tm dojila-je priročno in stol je tud udobenuser posted image

clock-img

24.02.2006, 19:46

clock-img

alfa

pencil-img

153

Za City park ne vem. Je pa stol v previjalnici v Merkurju. Čez cesto od Merkurja v novem Outletu ali Hala 12 pa je bila zadnjič prodajalka zelo prijazna in se je ponudila, da stol prinese. Ti dve previjalnici sta res super, tista v Outletu pa je celo mamicam prijazna...ima namreč tudi ogledalo!!!!

LP!

clock-img

24.02.2006, 20:40

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Sej v Cityparku je tud ogledalo, umivalnik, stol... sam je pa ful folka in zadnjič med dojenjem mi je ena vmes uletela previjat, potem sta pa še dve skos gledali čez vrata, kdaj bom fertik user posted image

clock-img

24.02.2006, 20:43

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

CP ima dve previjalnici oz. prostorček, kjer lahko tudi dojiš.

Nam se dostikrat zgodi nezgodica glih takrat, pa vedno najdem kakšno mamico notri, ki doji dojenčka. Do sedaj ni bilo nobenih problemov, vedno so me notri povabile, da lahko svojega previjem, četudi se onadva dojita in tako.

Lepo, ni kajuser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

24.02.2006, 22:59

clock-img

alfa

pencil-img

153

Sem bolj fresh mother in se s previjalnicami šele spoznavam (do City parka še nisem prišla) in sem mi je tako fino zdelo, ko sem zagledala ogledalo....in poleg "povelikopotrebljene plenice" še svoj narastek pa podočnjake.... pa nič več tiste lepe kože kot med nosečnostjo....
LP! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem