writing-img

Clear blue ????

clock-img

05.12.2006, 16:57

clock-img

Anonimen

Danes zjutraj sem naredila test. Odprem škatlico, dam test iz ovoja ga pogledam in vidim tako blago črtico -. user posted image user posted image user posted image  Je to normalno???? Vseeno sem naredila test, pokazal -. ME pa še to zanima. Najprej se je naredila črtica, torej -, v okencu ki pokaže nosečnost, šele neato se je naredila črtica v kontrolnem okencu. Ali ni pravilno tako, da se najprej naredi črtica v kontrolnem okencu, ki pokaže da je test veljaven, in šele nato v drugem okencu, ki pokaže ali si ali ne user posted image user posted image user posted image

Čist sem zmešana.

clock-img

05.12.2006, 18:05

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

05.12.2006, 18:37

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Lahko, da je bilo kaj s testom narobe.user posted image Ker najprej se mora pokazati v prvem okencu. Najbolje, da kupiš še enega in ponoviš.user posted image
Sporoči!

clock-img

05.12.2006, 21:37

clock-img

sjug

pencil-img

334

Ni nujno, da je s testom kaj narobe. Pri meni se je isto zgodilo in je bil plus.

Never Ever Give Up!

clock-img

08.12.2006, 20:26

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Vse je možno, zato je najbolje test narediti še enkrat, drugače pa h ginekologu.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem