writing-img

Clear blue in +

clock-img

19.05.2007, 07:46

clock-img

piba

pencil-img

118

Zdravo!

Imam en problem. Zadnjo menstruacijo sem imela 15.4. 07. Moji ciklusi so dokaj dolgi (30 -36 dni). Včeraj 18.5.07 sem naredila test s Clear blue in se mi je pokazal zelo rahel, skoraj neviden plus. Po prvem trenutku, ga sploh nisem opazila. Pokazala sem ga še fantu in je tudi on videl rahel + ,čeprav sploh ni vedel točno al mora biti + ali user posted image .
Zanima me, če je še katera imela podobno izkušnjo. Sedaj čakam, da si bom jutri naredila ponovni test ali pa na user posted image .

Upam, da sem user posted image  in se še slišimo.

Piba

clock-img

19.05.2007, 07:47

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Če je plusek, je plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke nosečka user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2007, 09:11

clock-img

Lupita

pencil-img

514

Piba,user posted image user posted image nočem te strašit, ampak meni je test pred izostankom M pokazal 2x plus, včeraj pa slap.... Počakaj še malo, da se orenk prime, pa potem naredi še enkrat test. Good luck!!!

clock-img

19.05.2007, 12:20

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Zanima me, če je še katera imela podobno izkušnjo.

Kot bi opisovala moje dogajanje. Ravno takosem imela user posted image  na 30-36 dni, nje pa ni. Hvala Bogu. Črtica je pa še bolj slabo vidna. Po 5 min., potem se pa prikaže. Po moje sva obe lahko ponosni nosečnici. SREČNO!

Me prav zanima, kdaj nama bodo dali PDP, ker sva imeli tako čudno razporejeno user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem