writing-img

Clear blue test

clock-img

06.12.2010, 13:19

clock-img

Anonimen

Zjutraj sem naredila CB in po 2 minutah je mož videl zelo, zelo rahel plusek, jaz ga pa nisem videlauser posted image
Naj povem, da sem konico pozabila pokriti s pokrovčkom. Še enkrat sem šla prebrati navodila, zato sem čez nekaj časa konico pokrila. Test sem hotela vržti v smeti in sem ga še enkrat pogledala, ter tudi sama videla rahel +.Mislite, da je to veljavno?user posted image

clock-img

06.12.2010, 13:32

clock-img

Anonimen

Najbrž je. user posted image   Najbolj boš vedela če ponoviš test čez 2 dni ali pa greš na krvni test.

clock-img

06.12.2010, 13:47

clock-img

Anonimen

Hvala skuštrana S.user posted image  Samo je poteklo več kot 10 minut, gor pa piše, da po tem času test ni več veljaven. Jutri grem na krvnega, da bom pomirjena.

clock-img

06.12.2010, 14:01

clock-img

SMT3

pencil-img

632

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala skuštrana S.user posted image  Samo je poteklo več kot 10 minut, gor pa piše, da po tem času test ni več veljaven. Jutri grem na krvnega, da bom pomirjena.

Jaz ga imam že 7 let shranjenegauser posted image Rezultat je seveda istiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem