cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Club Pakoštane

clock-img

13.01.2009, 20:50

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Živjo.

Zanima me, če je katera že dopustovala v tem kompleksu in vaše izkušnje. Predvsem me zanima hišica, čistoča stranišč, pa hrana in plaža, ter seveda čisto morje.

LP

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

13.01.2009, 21:42

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Jaz sem bila lani. Meni je bilo zelo všeč.

clock-img

13.01.2009, 21:49

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Kako je pa v teh hiškah v primeru dežja? Je za tuširanje topla voda in kako je z vtičnicami v kopalnicah?

clock-img

14.01.2009, 09:13

clock-img

veseli trebušček

pencil-img

64

A misliš te "babusove" hiške,sem mal pobrckala in jih zasledila,so prav šikane, poglej si na valentino tours.

veseli trebušček

clock-img

14.01.2009, 09:14

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Jaz poznam enega s Primskovegauser posted image , ki je lani bil tam. Vem, da je rekel, da je bilo super in predvsem tudi ful poceni.
Lahko ga še kaj dodatno vprašam.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

14.01.2009, 11:02

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

midva sva bila lani tam.

bolo nama je zelo všeč, tako da drugo poletje spet gremo. wc-ji so skupni ampak so full na pogosto, čisti, tako tudi tuši. po celem naselju imaš veliko wc in tuš hišk. v hiškah ponoči ni vroče, dve vrsti plaže- mivka in divja, je tudi posebaj plaža za pse, veliko športnih igrišč- tenis, odbojka, nogomet, košarka, ping- pong, lokostrelstvo, izposoja kanujev.... vsak večer je bil program za otroke- karaoke, ples, lutkovna igca, igra.... hrana: samostrežni vso obroki, na koncu se začne malce ponavljati ampak se najde- midva svba zelo zbirčna pa sva našla kaj zase....  z zaposlenimi se da vse dogovoriti, so sami mladi in zelo vredu. center pakoštan je peš 10 min stran in zvečer precej živ.  

clock-img

15.01.2009, 10:36

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Superca. Jaz sem navdušena, ampak mojemu manjka hladilnik in elektrika. 

clock-img

16.01.2009, 10:39

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

midva sve imela s sabo hladilno skrinjo na elektriko in sva jo imela priklopljeno v hiški z likalniki, nikoli ni nič izginilo iz skrinje, pirčki so bili pa skos lepo hladniuser posted image

clock-img

20.01.2009, 20:41

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Tako. Malo sem še raziskovala po agencijah za cene. Ne moreš verjeti, da se cena za 14 dni lahko od agencije do agencije spreminja za iste usluge tudi do 500 EUR. user posted image

Ja, hladilno skrinjo na elektriko imamo tudi mi. Sem mojemu naročila, naj poštudira nekaj, da jo bo napajal akomulator. user posted image

Mislim, da vem, kje se bomo namakali.user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 13:21

clock-img

pticka

pencil-img

2

cmokec, kje si pa ugotovil, da je najcenejše? pri kateri agenciji? meni se zdi sonček zelo poceni.

hvala

clock-img

30.01.2009, 19:19

clock-img

valy1

pencil-img

50

Mi smo rezervirali preko turistične agencije Ojla - Dober dan. Za en teden v mesecu juniju in sicer od 13.6-20.6=7 dni za 2 odrasli osebi, otrok 3 leta smo plačali 470 EUR - v ceni je turistična taksa in riziko odpovedi. Jaz mislim, da je to kar ugodno.

clock-img

01.02.2009, 17:30

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Cene, ki smo jih prejeli za 14 dni bivanja v juliju so:

agencija Odisej - 1.932.11 EUR
agencija Potepuh CE - 1496 EUR
agencija Valentino, Pakoštane - 1.680 EUR.

Cene so za 2 odrasla in 2 otroka.

clock-img

01.02.2009, 18:36

clock-img

valy1

pencil-img

50

Res je tale Potepuh cenejši - bi prišparali 15 EUR. No kaj čmo, bom drugo leto bolj pozoranauser posted image   Sicer pa vsi hvalijo tele Pakoštane, bomo videli kako bo. 

clock-img

02.02.2009, 14:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Cmokec, točno to vse sem hotela vprašati tudi sama. Včeraj je prišel prospekt od Potepuha in sva se oba z možem zapela za tole. Sicer sva po lanskem ponesrečenem dopustu rekla, da gremo letos samo na celjski bazenuser posted image , ampak tole mi je pa res vedno bolj všeč. Super mi je to, da je all inclusive in da je tudi kosilo, pa da lahko prideš kadarkoli v tednu, da se ne bi ravno v soboto drenjali po cesti. Glede na odgovore in na ceno bi najraje kar rezervirala...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem