writing-img

Coca-Cola - hišni pripomoček

clock-img

27.03.2008, 15:10

clock-img

ninataja

pencil-img

434

12 dokazov, zakaj je Coca-Cola lahko tudi hišni pripomoček:

1. Pri sežgani posodi za pečenje si lahko s Coca-Colo pomagate tako, da jo v posodo malo odlijete in prekuhate. Ostal ne bo niti en madež.

2. Moderna barvna fotografija bo porumenela (oz. prešla v sepijo), če jo boste na tanko premazali s Coca-Colo. Da bi se izognili zvijanju, nanesite malo tekočine. Tudi črno bele fotografije bodo postale bolj starinske s tem postopkom.

3. Če ste si pobarvali lase in dobili preintenziven odtenek, si lase umijte s Coca-Colo, ki bo ublažila barvo.

4. Stare kovance namočite v Coca-Colo. Pokazali se bodo v vsem svojem sijaju.

5. Coca-Colo vlijte v čajnik in jo pustite mirovati 24 ur. V posodi bo odstranila vodni kamen in morebitne madeže.

6. WC školjka bo po zlitju Coca-Cole ponovno zasijala. Kislina bo naredila svoje.

7. S kombinacijo Coca-Cole in kečapa v razmerju pol-pollahko dobite izvrstno marinado za žar. Meso marinirajte pred pečenjem. Osvežilno.

8. Coca-Cola je tudi dober balzam za lase. Vnesite jo v lase, splaknite z vodo in posušite lase.

9. Vlijte Coca-Colo v široke plitve posode in jih postavite na vrt. Pomagala vam bo, da se znebite polžev. Sladki vonj jih bo privabil v posode. Ko enkrat padejo not, zlahka ne zlezejo več ven.

10. Zarjavele vijake boste z lahkoto odvili, če boste krpo namočili s Coca-Colo, jo ovili okoli vijaka in pustili delovati nekaj ur.

11. Očistite nakit v kozarcu Coca-Cole. Zdrgnite ga z zobno ščetko in splaknite. (Ne priporočamo pri dragem nakitu in kamnih.)

12. Coca-Cola vam lahko pomaga tudi pri želodčnih težavah. Ne pijte sveže, mehurčkaste Coca-Cole, ker stanje lahko le poslabša. (coca-Cola bo izhlapela, če ji dodate malo sladkorja.)

clock-img

27.03.2008, 15:13

clock-img

Anja25

pencil-img

203

No, pol naj pa še kdo reče, da coca-cola ni strupena. Če raztopi vodni kamen in kovance naredi spet nove in še marsikaj drugega, kaj šele dela v človeškem organizmu. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2008, 15:36

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: Anja25

No, pol naj pa še kdo reče, da coca-cola ni strupena. Če raztopi vodni kamen in kovance naredi spet nove in še marsikaj drugega, kaj šele dela v človeškem organizmu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam. Zato pa že nekaj let sploh ne pijem nobene gazirane pijače več.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

27.03.2008, 20:38

clock-img

fionaP

pencil-img

431

No, evo, pa ne rabiš nobenega Cillita user posted image

clock-img

28.03.2008, 08:14

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Nekaj nasvetov bom ziher probala. Mislim, da sem tisto, ko zliješ v školjko že probala, pa se ni obneslo. Mogoče sem premalo časa pustila?
Dajte napisat izkušnje!

clock-img

29.03.2008, 16:37

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz sem pa čisto nora na koka kolo user posted image  bom res probala z njo odstranit vodni kamen, ga imamo v izobilju!

clock-img

29.03.2008, 17:55

clock-img

Anonimen

No pa poročaj iz prve roke, kako je uspelo.

Vem, da je daleč najboljša za čiščenje pečice. Spomnim se, da smo na faxu delali poskus, kjer smo namakali kost, kredo in jajčno lupino v kokakoli, vodi in žveplovi kislini.
Pa je jajčno lupino prežrlo, kost (kurja) se je zmehčala, kot bi bila gumjasta.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem