writing-img

Colikind-granule proti krčem

clock-img

15.12.2008, 16:07

clock-img

marjanP

pencil-img

8

Pozdravljeni
Naš malček je star komaj 16 dni in ima že krčke. Zanima me,če ima kdo kake izkušnje z
granulami COLIKIND iz italije,kako se dajejo in koliko časa potrebujejo da začnejo delovat.
Hvalauser posted image

clock-img

15.12.2008, 16:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.12.2008, 20:41

clock-img

2suzika7

pencil-img

79

Mi smo pri ta prvi imeli colikind, ker je imela krče vse prve 4 mesece. Malo je omililo, ni pa bilo ne vem kaj. Bi pa bila veliko bolj zadovoljna, če bi že takrat vedela za prašek ,k sem si ga iz Anglije naročila in mi je super. V bistvu je to kamilica v prahu in je namenjena prav otočkom z izraščanjem zobkov in vsemi tegobami, ki jih spremljajo - od krčev, vročinice, nelagodja... Prašek se vsuje kar na jeziček in nam pomaga v 10-20 min. Potem se sprdamo, pokakamo in že smo kot da nam nikoli ni nič falilo. A ja, prašek: Ashton & Parsons infants' powders. Pa čim manj krčevuser posted image

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem