writing-img

Concord Trimax za 12 mesečnika???

clock-img

02.07.2006, 14:36

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Skratka ogledujemo Concordovega Trimaxa za našo 12 mesečno pupo, pa me zanima , kako je z naklonom, če dete slučajno zaspi (da ne spi ravno čisto v sede). Sedaj uporabljamo Concordovega Ultimaxa in je super, tega pa bi kupili za v drugi avto in za občasne vožnje z babico, kasneje pa bi ga uporabljali v avtu kjer imamo sedaj Ultimaxa.
Tak sedež se mi zdi malo velik za tako majhnega otroka, zato prosim na dan z izkušnjami v praksi.

clock-img

02.07.2006, 17:58

clock-img

dix

pencil-img

897

mi smo ga začeli uporabljat pri 9 mes pri obeh otrokih, naklon ni največji, je pa kar dovolj da ni čist sede ko spi. Naša sta celo pot na morje prespala v njem. Jaz sem z njim zelo zadovoljna a mislim da mali tudi.

clock-img

02.07.2006, 18:21

clock-img

coca

pencil-img

46

Mi smo se zaradi naklona, ki je največji zato odločili za Maxi Cosi priori xp.

clock-img

02.07.2006, 19:18

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ima minimalni nakolon. mi imamo C oncord Lift Evo in rešujemo težavo s počitkom s tisto blazinico ki jo otroku daš okoli vratu. Concord ima svoje. Stanejo pa okoli 3jurje. 

clock-img

02.07.2006, 20:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobi se tudi pomanjševalnik za trimax, pa tudi naklon je kar pravšnji za spanje. lahko pa pogledaš še na njihovo stran  www.concord.de

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.07.2006, 20:31

clock-img

dix

pencil-img

897

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ima minimalni nakolon. mi imamo C oncord Lift Evo in rešujemo težavo s počitkom s tisto blazinico ki jo otroku daš okoli vratu. Concord ima svoje. Stanejo pa okoli 3jurje. 

A lift evo sploh ima naklon? Nam je ta pri Trimaxu čist dovolj.

clock-img

04.07.2006, 14:10

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Nam je tudi ta naklon čisto dovolj, saj ponavadi ne spita v avtu, če pa zaspita pa mislim, da je ravno dovolj, da nista čisto v sedečem položaju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem