writing-img

Copati dr. harvey

clock-img

09.09.2008, 08:43

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Ve mogoče katera, kje prodajajo otroške copate dr. Harvey. Zanima me tudi, kakšna je razlika od cicibanovih. Sem mu zadnjič kupila super fit copatke, pa jih sploh noče imet obute, pa vezalke se mu kar odvezujejo. Katere copatke imajo vaši najmlajši.

clock-img

09.09.2008, 08:51

clock-img

Noel

pencil-img

344

To naj bi bila spletna trgovina

http://www.harvey.si/sl/copati/c6/1.html

Sicer pa smo pri nas kupovali cicibanove na ježka.

clock-img

09.09.2008, 09:09

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Noel hvala, bomo poizkusili te copatke dr. harvey, do sedaj je imel vedno cicibanove na šnolo ali pa za zavezat, sem mu pa zadnjič ene navadne kupila z zajčki, ki ima ušesa, pa mij e prodajalka zatrjevala da ne drsijo, našemu pa full drsi, so mu pa tako všeč, da hoče imet samo še te copate.

clock-img

09.09.2008, 09:14

clock-img

dito

pencil-img

377

Jaz sem hčerki vedno kupovala te in ne vidim nobene razlike od cicibanovih. Pa še cenejši so.

clock-img

09.09.2008, 09:16

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Copatki so v bistvu čisto podobni cicibanovim. Jaz sem jih zadnjič gledala za tamalo v Pami-ju in so bili cca 17EUR in ker nisem dobila številke (pa tudi modeli in barve mi niso bili všeč), sem nato v drugi trgovini kupila cicibanove, in sicer za cca 15EUR.

Lp

clock-img

09.09.2008, 09:35

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Punce sem si že naročila, evo so kar občutno cenejši od cicibanovih. Dr. Harvey copati stanejo 12E. Bom pa poročala, ko jih bomo poizkusili.

clock-img

09.09.2008, 11:25

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Dobiš jih tudi v Planikinih prodajalnah.

clock-img

09.09.2008, 11:33

clock-img

mala

pencil-img

913

Jest sem pa glih včeraj kupila našemu Cicibanove za 10eur v Preli-ju so bili glih v akcijiuser posted image  smo pa z njimi zadovoljni, sta jih starejša dva nosila do treh let, potem smo pa na zajčke prešliuser posted image  so obema zelo všečuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

09.09.2008, 12:59

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Mi smo imeli vse super fit, dr.harvey in ciciban. Pri nas so se cicibanove obnesle najslabše.

clock-img

09.09.2008, 14:00

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi smo pa pri Superfit. Zadovoljni.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

10.09.2008, 14:32

clock-img

beli

pencil-img

118

Dr. Harvey copatki so super in enako kvalitetni kot Cicibanovi, le s to razliko, da so enkrat cenejši. Trgovina dr. Harvey je v Šentjurju- na poti proti Planini, sicer pa v Alpini, pa mogoče še kje. Lastnik dela tudi copatke Alen&Maja al nekaj takega (ne vem točno kako se reče), ampak so njegovi, le etiketa je njihova gor. Ciciban so dobri čevlji, čeprav meni osebno je hrvaška firma Froddo dosti bolj všeč, copati pa niso nič boljši. Lastnik te firme je delal prej pri eni znani slovenski firmi otroške obutve, kjer se je vse o kakovosti naučil, tako da so copati in čevlji ortopedski in kvalitetni.

lp

clock-img

10.09.2008, 20:56

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

MI jih imamo za v vrtec, bili so se mi zdi da 18€ (mu jih je kupil ati), kupil pa jih je v Alpini v Zagorju.

no pa še to sploh nisem vedela da je to slo. firma - mi je zelo všeč, ker se mi zdi da premalo izdelkov kupujemo slovenskih.

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 10.9.2008 21:02:02 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

04.03.2010, 14:29

clock-img

linikalina

pencil-img

7

dr. Harvey majo tud novo linijo copatkov mislim da se reče BosaNoga. Se dobijo v Alpininih trgovinah - mi smo kupili v Celju. Ti so pa res full mehki in nič se nogica ne poti v njih prav nič. Tamala ima skoz obute in skače v njih kot da je bosa.
Mi je pa kolegica rekla, da jih je kupila tud v Pikapolonici.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2010, 14:35

clock-img

Anonimen

Jaz sem mu jih za doma kupila v Alpina outletu v Mb za 5eur.Se splaca vsake toliko tja pogledat.
V vrtcu ima pa superfit.Zadovoljni z obema.

clock-img

04.03.2010, 17:17

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi imamo te, tako za v vrtec kot za doma.

http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo

clock-img

03.02.2012, 09:21

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

dr. Harvey copatke sem kupila v trgovini Pikapolonica,
so pa prav fajni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem