writing-img

Copatki

clock-img

05.09.2009, 16:44

clock-img

lan3

pencil-img

16

Lahko prosim poveste kakšne copatke imajo vaši otroci za v vrtec? Zanima me predvsem za otročke, ki so v jaslični skupini in ki še ne hodijo povsem samostojno, ne manjka pa jim veliko.
Vnaprej hvala za odgovore.
Lep dan

clock-img

05.09.2009, 16:55

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Cicibanove

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

05.09.2009, 17:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Superfit.

clock-img

05.09.2009, 18:11

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

dr. Harvey (podobni cicibanovim) v vrtcu, doma ciciban

Dr. Harvey coaptki so v Alpininih trgovinah 23€, v Leclercu pa 12... tako, da če se boš odločila za njih, se ti splača malo pogledat...

clock-img

05.09.2009, 19:31

clock-img

Brenčačka

pencil-img

31

http://copatki.homeip.net/index.php?var=12-18

Naš ima doma in v vrtcu te, so res fajn. Niso dragi, so usnjeni, so "kamot" pa še na voljo imaš res veliko različnih copatkov med katerimi lahko izbiraš...

< Sporočilo je popravil Brenčačka -- 5.9.2009 19:32:16 >

clock-img

05.09.2009, 20:10

clock-img

maktub

pencil-img

659

tudi sama sem bila v dilemi.. pa sem se na podlagi nasvetov odločla za Ciciban z(vrtec ), Jinwood pa sem vzela za doma... no vzgoj. v vrtcu so mi rekle da one že leta in leta priporočajo Cicibanove...

clock-img

05.09.2009, 21:33

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Superfit.So podobni Cicibanovim,ampak so malo bolj mehki.

clock-img

07.09.2009, 08:53

clock-img

asso

pencil-img

3700

IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

Superfit.So podobni Cicibanovim,ampak so malo bolj mehki.

user posted image user posted image user posted image Sicer malo dražjiuser posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

07.09.2009, 12:16

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Jaz pa cicibanovih ne kupujem, ker se dobijo cenejši, ki so ravno tako dobri. Dr.Harvey  moji punci niso ravno lepo pasali ali niso imeli prave tevilke, se ne spomnim. Smo imeli ene druge, se mi zdi da Petejan al nekaj podobnega. Doma je imela enkrat ene mehke poceni, pa so imeli pregladek podplat.

Če mene vprašaš, glej, da se bodo otrokovi nogi prilegali, da ne bodo preveč tesni ali ohlapni, pa da imajo nedrseč podplat. Zgoraj pa ni nujno, da je usnje, ker ponavadi čas, ko jih preraste, zdržijo tudi copati iz tekstila, ni pa fino, če so skajasti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem