writing-img

Copatki ala Robeez in potenje

clock-img

29.01.2009, 11:25

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Ojla!

Tudi naša ima copatke en ponaredek Robeez. Sicer so čist luštni in tko...
...ampak, dajte mi povedat, ali se tudi vašim nogice tako potijo???? To je nenormalno, vsak dan ima tako potne hlačne nogavice spodaj in potem še zelo hladne nogice...??? ne vem zakaj?
Sem tudi že poskusila s še dodatno nogavičko, pa je isto...
Ali se še komu to dogaja?

clock-img

29.01.2009, 11:34

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

ja nam..na dan zamenjam več nogavičk ali žabic,pa če je bos ima čisto mokre nogice,kolegice pravijo da sicer ni nič narobe s tem,imam pa namen drug mesec mal povprašat pediatrinjo...

clock-img

29.01.2009, 12:27

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Tudi našemu se nogice stalno potijo, pa je samo v nogavičkah. Po moje to ni nič narobe.

clock-img

29.01.2009, 13:04

clock-img

mala navihanka

pencil-img

43

Mislim,da je to pri dojenčkih normalno,da se jim potijo dlani in nogice user posted image

clock-img

29.01.2009, 13:15

clock-img

PIRANJA

pencil-img

576

pri nas smo to potenje zelo dobro vzeli. Rešili pa tako, da smo uvedli nogavice, ki vsebujejo zelo veliko bombaža (čimveč).

clock-img

29.01.2009, 14:05

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Hvala vsem za odgovore!
Piranja, kje pa potem kupuješ nogavice?

clock-img

29.01.2009, 18:40

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Naši 7 mesečni punčki se nogice potijo samo, če so čeveljčki (no bolj copatki) notri podloženi s kakšnim blagom, ponavadi nenaravnih materialov (tudi, če so zunaj usnjeni in nevemkake znamke).

Ima pa ene, ki so zunaj in znotraj usnjeni in se ji nogica ne poti - ima prijetno tople in suhe.
Nogavičke ima pa bombažne, največkrat sparkyjeve iz Spara. Tudi žabice kupim le, če imajo nad 80% bombaža.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem