writing-img

Copatki ali nogavičke z bremzicami

clock-img

29.03.2008, 08:50

clock-img

darcicaa

pencil-img

26

Pozdravljene,

naš tamauči je star 10 mesecev in je začel počasi sam vstajati. Zanima me kaj je bolje za njegove nogice - ortopedski copatki ali kar nogavičke z bremzicami, da mu ne drsi. Nekje sem slišala, da je bolje, da ima čim dalj samo nogavičke oz mehke copate, drugi pa so bolj za ortopedske copate.

Hvala lepa:)

clock-img

29.03.2008, 10:01

clock-img

*erika*

pencil-img

938

mi smo imeli nogavicke z bremzicami in navadne copatke,doma je bil vecinoma samo v nogavickah ker ne mara copat.in je vse ok.

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

29.03.2008, 10:04

clock-img

mala_pikica

pencil-img

869

Boljše so nogavičke z bremzicami, pravi čevljčki pa čim bolj pozno. lp

clock-img

29.03.2008, 12:41

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Moj otrok nosi po stanovanju Robeez copatke, ki imajo tanek usnjen podplat in ne drsijo. So pa v redu tudi ABS nogavičke, ampak so mi ti copatki boljši user posted image .

clock-img

29.03.2008, 14:13

clock-img

Anonimen

čimdlje brez copat! boh ne daj kakih ortopetskih cicibank z opetnico! noga mora bit čimdlje bosa da se prosto razvija. tko da ja mi smo mel štunfe al pa mokasinke (štunf z usnjenim podplatom - kupiš npr v h&m)...zdej k sta mal večki tut zajčke k so čist mehek copat.

clock-img

29.03.2008, 14:14

clock-img

andie

pencil-img

427

mi smo mel štunfe al pa mokasinke (štunf z usnjenim podplatom - kupiš npr v h&m).

Tud miuser posted image

clock-img

29.03.2008, 14:15

clock-img

darcicaa

pencil-img

26

Hvala lepa, bomo še naprej furali nogavičke in mehke copate:)

Lp

clock-img

29.03.2008, 16:18

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mene pa zamima kje kupite kakšne fajn ABS štumfke, pred leti je bilo tega ogromno, zdaj pa redko kje naletim nanje..

clock-img

29.03.2008, 20:01

clock-img

emina83

pencil-img

428

no, evo tudi mi smo na zoknčkih z bremzicami (H&M; C&A; Baby center), ravno predvčerajšnjim sem pa končno našla še take zoknčke ki nimajo, le pikic (bremzic), ampak celoten podplat gumiran (mislim da je s silikonom prevlečen) v Deichmanu, pa še ful poceni so bili, okoli 2 evrauser posted image user posted image user posted image user posted image , drugače sem jih pa tudi zasledila v pikapolonici, so pa občutno dražji, kot v D!

clock-img

29.03.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

mene pa zamima kje kupite kakšne fajn ABS štumfke, pred leti je bilo tega ogromno, zdaj pa redko kje naletim nanje..

tole pa mene tud zanimauser posted image pa res kake fajne, sej neki jih ma, samo se takoj razvlečejo in ji dol zlezejo, pol k vstane glih na ono stopi, k ni bremzic gor in ji valjda spodrsneuser posted image tko da sam za njo laufam pa ji zokne popravljamuser posted image pa sem jih v sušilca vrgla, so taki res mini ven pršli, samo je isti drek, ko jih ma neki cajta goruser posted image

clock-img

29.03.2008, 22:10

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Nogavičke, zokenčke z bremzicami imajo tudi v Kiku. Naša tamanjša je tudi še vedno v teh zokenčkih in ji nič ne drsi.
Naš tavečji tudi ima tiste zokenčke s celim gumiranim podplatom in jih kar rad nosi, glede na to, da je itak najraje bos (v nogavicah).

clock-img

30.03.2008, 10:55

clock-img

nova sloncica

pencil-img

79

Kje pa dobite tako majhne stumfke (20 številka) ki imajo cel silikonski podplat. V pikapolonci imajo samo od 27 naprej. Mislim take štumfke, kot so Playshoes.
Drugače pa tudi mi, zdaj ko smo stari 10 mes uporabljamo usnjene copatke, ker najmanj drsijo, pa še zebe ga ne v nogice.

clock-img

30.03.2008, 11:03

clock-img

jaša2

pencil-img

658

mi smo imeli skoz nogavičke z bremzicami, ko se je pa začela ful postavljat na noge (okrog 8-9m), pa smo kupli Robbezove copatke, ki so ful mehki, pa bolj ziher se mi zdijo kot nogavičke - nogavičke le še malo polzijo kljub bremzicam. ortopedska obuvala pa zadnje čase odsvetujejo - oz.imajo ortopedi ful različna mnenja. če se otrokovo stopalo normalno razvija, mu lahko ort.čevlji celo škodijo, tak da...

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

02.04.2008, 21:51

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Kako je pa s temi Robeez copatki? A se vašim malim v njih ne potijo noge, glede na to, da so zaprti copati? 

clock-img

03.04.2008, 19:57

clock-img

nežka

pencil-img

289

ja, mojemu sončku so se potile nogice v copatkih Moj Škratek, pa še drselo mu je. Ko sem začela uporabljati nogavičke z bremzami, se nogic ne potijo več. Pa še raje je bod, kot obut v copatke. Pa saj imamo tudi mi raje, če hodimo bosi ali le v nogavicah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem