writing-img

Copatki na ježka ali z zaponko?

clock-img

03.08.2005, 18:15

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Slišala sem,da morajo otroci v vrtcu imeti copate na ježka (da jih vzgojiteljice lažje obujejo), a je to res? Ker naša vse ježke odpne zato imamo vse čeveljčke na zaponko.

LP, S&T

clock-img

03.08.2005, 18:58

clock-img

lex

pencil-img

6532

Iz lastnih izkušenj ti povem, da so taki na zaponko najboljši. Ježka namreč nonstop vlačijo in se sezuvajo, vezalke pa so itak zakon za igranje. Jaz bom mojemu kupla take na zaponko, ker jih ne more odpret in ostanejo na nogah.

clock-img

03.08.2005, 21:41

clock-img

m jana

pencil-img

154

Jaz sem ze sprobala vse! In vsi so ostali sezuti!!!
Najraje kupim copatke na vezalke in jih dvakrat zavezem! Tako ostanejo se najdlje na nogah!

clock-img

03.08.2005, 22:27

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

VEZALKE!! Edino taksni se obnesejo!

clock-img

04.08.2005, 11:32

clock-img

Anonimen

Naš odpre vse čevlje na ježka. Copatki na zadrgo so ostali na nogici brez problemov, sploh ni pogruntal, da je zadrga gor.

Zdaj je dobil nove - na vezalke. Upam, da bo res tako, kot je napisala Seven, da se bodo odnesli, ker ima David res rad stvari, ki migajo...

clock-img

04.08.2005, 12:58

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Skutica, mi dvakrat zavozlamo, pa je..

clock-img

04.08.2005, 23:32

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz imam poseben vzgojiteljski vozelj, ki ga nobena mala rokica ne odveže.

Sicer pa so najbolj praktični ravno copatki na ježke, ker se otroci najhitreje nučijo SAMI sezuvati in obuvati. Lahko se široko razprejo in hitro nataknejo, medtem ko pri ostalih ni tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem