writing-img

Cudno ali ne?

clock-img

29.01.2007, 23:02

clock-img

Pipilongstumf

pencil-img

23

18.1. sem pri G dobila urgentno kontracepcijo - postkoitalno kontracepcijo, 2x po 3 tabletke (vzrok pocen kondom). Zadnjo M sem imela 28.11., decembra pa nic, test 13.1. - negativen. Isti dan ko sem pojedla tabletke se je pojavila kri, ki je trajala kak dan malo vec. Sedaj 1 teden za tem, pa krvavim ze 4 dni - Ali je to M ali pa krvavitev zarad onih tabletk. In ali je mozno bit nosec kljub M? Ker imam full napet trebuh in nevem. user posted image

clock-img

30.01.2007, 07:55

clock-img

Anonimen

Kaj pa prsi?
Jaz trebuha nikdar nisem imela napihnjenega, prsi pa....user posted image

clock-img

30.01.2007, 09:02

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Te zadeve totalno porušijo hormonsko ravnovesje v telesu, tako da je vse to njihova posledica. Boš morala malo potrpeti, kljub temu, da ne boš razumela kaj se trenutno dogaja s tvojim telesom, žal.

clock-img

30.01.2007, 11:56

clock-img

Anonimen

Ja možno je.Sem bila na istem kot ti, pa imam zdaj doma škrata starega dve leti.

clock-img

30.01.2007, 12:33

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem enkrat vzela te tableteke. G mi je rekel, če se bo po zaužitju tablete pojavila krvavitev, da je kao prišlo do zanositveuser posted image . No, krvavela nisem, M pa sem imela itak zmešano že od prej.

Naredi še enkrat test, pa boš videla, na čem si. Ali pa v laboratorij, da pogledajo urin.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem