writing-img

Cukanje za lase!

clock-img

29.11.2007, 21:37

clock-img

Rozica25

pencil-img

109

Pozdravljene!

Naš en mesec star user posted image se med previjanje cuka za lase, pol pa cvili. Pa veste kako močno vleče. Jaz ne vem kaj mu je user posted image . A so vaši tudi taki?

Pozdravček

clock-img

29.11.2007, 22:12

clock-img

Anonimen

To je precej običajno pri večini dojenčkov...tako se trenirajo...

clock-img

29.11.2007, 22:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica25
A so vaši tudi taki?

Še vedno.user posted image  Ne more zaspat brez, da me za lase vleče.user posted image

clock-img

29.11.2007, 22:58

clock-img

Anonimen

Mi je znano.. Boleče, a njemu zabavno.. Kaj češ, to so pa naši igrivi dojenčki user posted image

clock-img

30.11.2007, 08:53

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja tudi meni je žal to znanouser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

30.11.2007, 09:49

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Ne vem, kako si to mislila - a sebe vleče za lase ali tebe?
Mene tudi moj kar naprej vleče za lase in fejst boli, ja, ampak kaj, ko so še premali, da bi jim dopovedali, kako to boli user posted image .

clock-img

30.11.2007, 09:52

clock-img

Anonimen

Naša user posted image  se je tudi vedno vlekla za kodrčke, sploh ko je bila tečna ali zaspana. Zdaj smo jih postrigli, ampak se še vedno cuka občasno. Še raje pa mene, ofkors. user posted image

clock-img

30.11.2007, 10:29

clock-img

Rozica25

pencil-img

109

IZVIRNO SPOROČILO: modro nebo

Ne vem, kako si to mislila - a sebe vleče za lase ali tebe?
Mene tudi moj kar naprej vleče za lase in fejst boli, ja, ampak kaj, ko so še premali, da bi jim dopovedali, kako to boli user posted image .

ja sebe, sej če bi mene bi bilo ok, ampak ker sebe cuka. Si povzroča bolečine user posted image

clock-img

30.11.2007, 15:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ah, naša se praska po faci, ko je zaspana od vsega začetka. ko smo vprašal kako s tem, so nam rekli, da eni dajo gor tamalim rokavičke, da se ne ranijo. sam men je to bed - se mi zdi, da mu okrniš otip; teksture in materiali so različni, in potem nima občutka, kako/da se stvari med sabo razlikujejo. mi smo se odločli, da bo pač mal popraskana, pa kaj - sej se to hitr zaceli.. in ni kakih permanentnih posledic (tko kot jih s cukanjem ni - lahko pa rokavičke probaš)
drugač pa naša raj mene cuka (zdej ko zna že dobr prijet) user posted image

clock-img

30.11.2007, 15:41

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Moj user posted image  se pa kar za ušesa začne vleči, ko je že ful zaspan.

clock-img

30.11.2007, 15:45

clock-img

Anonimen

ja sebe, sej če bi mene bi bilo ok, ampak ker sebe cuka. Si povzroča bolečine

Brez skrbi,d a ga ne boli, ravno toliko se cuka, kolikor je prav. In tako v vseh stvareh. Tudi ko ti bo, če ti bo, začel z galvo butat ob vrata, se bo ravno toliko, da ga še ne bo bolelo.

clock-img

30.11.2007, 20:21

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Naša pupa se tudi cuka, največkrat ko papa, ampak se mi zdi , da čedalje manj. Zdaj je mene začela.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

30.11.2007, 22:19

clock-img

januška78

pencil-img

462

IZVIRNO SPOROČILO: modro nebo

Moj user posted image  se pa kar za ušesa začne vleči, ko je že ful zaspan.

Pri nas je isto

clock-img

30.11.2007, 22:55

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Sebe ne cuka, je pa mene zelo boleče cukala. Tok hudo me je, da sem se kr ostriglauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

01.12.2007, 12:36

clock-img

Anonimen

Sebe tudi cuka za lase, a le takrat, ko je zaspan... Pa če je malo tečen, drugače pa večinoma moje lase cuka..

clock-img

01.12.2007, 22:37

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Tudi ko ti bo, če ti bo, začel z galvo butat ob vrata, se bo ravno toliko, da ga še ne bo bolelo.

kaj vse nas še čaka user posted image  naša sebe ne vleče, mene pa pošteno cuka in to ravno tam kjer najbolj boli user posted image

clock-img

02.12.2007, 07:56

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Jaz nosim čop ali špango za lase, da me ne cuka. ker potem bi imela lase v rokah in še kakšnega poje?user posted image  Ker ko me je cuknila parkrat, ko sem imela spuščene, sem videla potem las na njej ali v rokah.
Tako da s tem nimamo problemov. Se pa praska, ja. In ko to vidim, ji nohtke čisto porežem.

clock-img

02.12.2007, 09:05

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Moj tamali sebe ni nikoli cukal (se tudi dolgo ni imel za kaj user posted image ), mene pa je tu in tam (sem imela takrat še daljše lase) in sem si jih pač bolj pogosto spela nazaj.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem