writing-img

Cunjice v Zari

clock-img

28.03.2005, 17:34

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Punce, ravno sva se z Vidom za par mesecev preselila v Maribor (sicer stanujeva v LJ). Danes sem obiskala Zaro - za otroke. Joj kake lušne cunjice. Za punčke itak, da ti gre kar na jok, še posebej meni, ki imam fantka pa nisem mogla teh cunjic kupit :(.

Ampak tudi za fantke so luštne. Take frajerske. V rangu Benettonna, ampak za 1/3 cene. Sem kupila hlače, 3 majčke in jopico za 14.000. Zelo podobna jopica je v Benettonnu stala 11.000 - pa samo jopica.

Mi je res čudno, da tega oddelka v Ljubljani ni.

clock-img

28.03.2005, 17:40

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Vsaj za nekaj ste nam štajercom "favš" :)-:)-:)-

Pa brez zamere. Naslednjič pojdi še v H&M (bivši Merkur) in boš našla še za fantka "ful cartig" in še malce ugodneje.

LP na vaš konec:rozica::sloncek:

clock-img

28.03.2005, 18:12

clock-img

Anonimen

Petra P., vem, jaz sem itak čist besna, ker ima prvo kot prvo MB Zaro Kids, ki ima NORO dobre cote (sem si lani kupla par stvari v Španiji) in še večji in veliko bolj založen H&M, ki ima vse oddelke, Ljubljanski H&M pa nima.

Pa imajo Mbčani bližje do več teh centrov v Avstriji pa še manj jih je kot LJčanov.:hudicek:

clock-img

28.03.2005, 18:19

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Jaz sem tudi ful zadovoljna s to trgoino.:bravo::bravo: Sem po celem MB-ju iskala prehodno jaknico za Žana, pa je nisem nikjer dobla, pa sem šla še v Zaro, eto tam pa sem mela 3 na izbiro. Pa še take frajerske hlače sem mu kupla!

lp:)

clock-img

28.03.2005, 19:18

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja itak!!

clock-img

28.03.2005, 19:29

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Ne me rajcat, ker se šele v sredo spravljava v MB, pa mislim malo atija nahecati za kakšno novo pomladno kolekcijo za prinčipeso...:bravo:

clock-img

28.03.2005, 19:41

clock-img

india

pencil-img

5342

:miska:Še nedolgo nazaj sem bila ful jezna,ker iamm :modri: in mu nisem mogla kupit takoooo lušnih baletnih copatk, so jih imeli v Zari , take, čisto mičkene, za one,ki so še v vozičkih, ful so ble cart....

Sicer pa se res najde tudi za fante ogromno lepih in ugodnih zadev!

clock-img

28.03.2005, 20:13

clock-img

sandram

pencil-img

64

Res je Zara zakon,vendar pazi,ker sem se jaz ene parkrat zafrknila,ker sem mu kupila premalo...Potrebno kupovat malo večje,no,gledam centimetre,ne pa mesece,ker naš pri 7m meri 72 cm....

clock-img

28.03.2005, 20:18

clock-img

malika

pencil-img

3199

Yes, Zara je super; ampak pri št. je potrebno res pazit, ker niso ravno realne tako kot drugje.

clock-img

28.03.2005, 20:43

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Maribor, here we come!

clock-img

29.03.2005, 19:28

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

A ste opazile, da lahko stvari v Zari perete le na
30C, v H&M pa vse na 60C.
Po mojih izkušnjah je slednji veliko bolj kvaliteten!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem