writing-img

Cuzanje igrač

clock-img

12.10.2008, 18:49

clock-img

Aurorica

pencil-img

10

Lepo pozdravljene.
Imamo zanimivo težavo. Naš 3,5 mesečnik nima dude, ker mu je na začetku nismo ponudili zdaj je pa noče, kljub temu, da smo kasneje, ko je bil prva 2 meseca neprestano na dojkah poskušali z dudo, jo je vstrajno zavračal. Tudi sedaj ima veliko potrebo po sesanju zato je začel sesati oz. cuzati igračke. Skrbim zato, da jih redno perem a dvomim, da je  dobro, da cuza tekstil.
Ali je imela katera podoben problem? Kaj svetujete? Hvala.

clock-img

12.10.2008, 20:06

clock-img

polma

pencil-img

1836

Naš tut cuza tekstil. Ni nč narobe, saj celo prodajajo take krpice plišaste za cuzanje. 

clock-img

12.10.2008, 21:24

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Naš tudi cuza igrače in vse, kar mu pride pod roke :-)

Žiga je car!

clock-img

12.10.2008, 22:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.10.2008, 23:05

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Pred prvo uporabo, ja. Ali pa če se že ravno kje po prašnih tleh vlači, sicer pa ne.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

13.10.2008, 07:53

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Naša je pa imela pri teh mesecih dudo, pa je vseeno še ful igrače cuzala. Kar se tiče pranja - mi nismo toliko komplicirali, pa je bila 1,5 meseca prekmalu rojena.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

13.10.2008, 08:52

clock-img

Anonimen

Tudi moja ima ze od 1t dudo,pa ji ta ne prepreci cuzanja cesarkoli ji pride pod rokouser posted image .Igracke za dlesni ji jaz perem,plisaste in druge,pa nekatere koj ko so nove,glasbene pa ne.

clock-img

13.10.2008, 08:56

clock-img

polma

pencil-img

1836

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

a igrače pred uporabo operete???

Pred prvo uporabo, pa vsake tolk-na 40, pa v sušilcu posušim, tut take ki se ne smejo se prat.  Take gumaste pa mogoče res večkrat splaknem.

clock-img

13.10.2008, 11:50

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

tisana enako:)
tud jaz nism komplicirala s tem...ko smo kupili igraco sem jo samo namocila v vrelo vodo...in na vsake tolk splaknila...drugace pa nismo drame delal :)
ker bolj kompliciras bolj si zivcen.....otrok pa isti :)
vem da vsaka mamica zeli le najbolse za otroka...ampak ce se bo stalno obremenjevala bo samo ona zmatrana in zivcna..brez potrebe

clock-img

14.10.2008, 16:52

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

Najboljši so pa deklaracijski listki.

clock-img

14.10.2008, 20:03

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Najboljši so pa deklaracijski listki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem