writing-img

Cyclo-progynova in M

clock-img

06.06.2012, 12:29

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Pozdravljene, nikakor se nisem mogla odločit, na kateri forum naj to objavim, pa sem pristala kr na Čvekuuser posted image

Ker sem imela zelo neredne M (nekje na 90 dni), mi je G predpisal 3 mesece jemanja tabet Cyclo-progynova. V nedeljo sem vzela zadnjo tabletko in sedaj me zanima, kdaj lahko pričakujem M? Včeraj zvečer sem imela krče, slabo mi je bilo in sem bila prepričana, da je user posted image na pohodu..pa nič... Če ima katera kakšne izkušnje s temi tabletami, bom zelo vesela. Če do ponedeljka ne dobim M, vseeno pričnem z jemanjem nove škatlice?? Možnost zanositve je minimalna, vsaj tako je dejal G, saj imam policistične jajčnike, te tablete pa baje še zmanjšajo možnost Z za 70%.

Vsak nasvet bo več kot dobrodošel!! user posted image

hvala in lep pozdrav, Tea

clock-img

06.06.2012, 20:14

clock-img

aurigaš

pencil-img

40

Zdravo, tudi jaz sem jemala te tablete, menstruacijo sem vedno dobila, vsaj dan pred jemanjem nasljednje tabletke. Je pa zanimivo, meni jih je ginekologinja dala, tudi zaradi policističnih jajčnikov in z njihovo pomočjo mi je uspelo zanositi.

clock-img

07.06.2012, 14:57

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Hvala za odgovor! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem