cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cyclo progynova

clock-img

25.08.2005, 15:12

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Punce, zdravnica mi je predpisala cyclo-progynovo, ker po ss menstruacije še nisem dobila. Dala me je tudi na odvzem krvi zaradi hormonov.
Zanima me če je imela katera podobne izkušnje in če je dobila menstruacijo redno oz. tudi zanosila?.:rozica:

clock-img

25.08.2005, 15:21

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Moja osebna izkušnja: jemala skoraj 1 leto, potem sem 1x začela z napačne strani in se ustrašila ter čakala na novi ciklus, da bi zopet začela. In ravno takrat zanosila, ko nisem jemala.
Ko sem prišla noseča k drugemu ginekologu in mu povedala štorijo (ker sem se bala, da bi morda lahko bilo kaj narobe), me je začudeno gledal, zakaj sem te tablete jedla :zmeden:

clock-img

25.08.2005, 19:54

clock-img

Urša76

pencil-img

681

ojla!
tudi jaz sem jemala CP. razlog je bil to, da nisem imela svoje M. in tudi ne O. kake 3 mes. po jemanju CP sem spet dobila M. in tudi O. so se mi uredile.

kaj več ti ne znam povedat na to temo - sorry.

good luck...
lp, urša

clock-img

25.08.2005, 23:46

clock-img

pot

pencil-img

1487

ej,
sorry tantra, zal nimam nobenih novic zate.

hotla sem samo babylove povedat, da je tale njen prejsnji Dr. pa res ena faca.:)-
ta je pa res mocna.:)- ocitno ni vazno kaj jemljes, vazno je da jemljes.:)-
cestitke, ne.:bravo:

lp
nasapot

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem