writing-img

Džuveč

clock-img

18.06.2009, 14:02

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Mi lahko prosim napišete kako naredite džuveč riž? Tako se mi lušta, pa rabim pomoč.
Hvala.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

18.06.2009, 14:13

clock-img

EMILY 3

pencil-img

126

jaz ga naredim takole...
na maščobi prepražim čebulo,blago prepražim.
zelenjavo narežem(paradižnik,paprika(rumena,rdeča,zelena),korenček,jajčevec)in še dodam grašek.vse skupaj po potrebi zalijem z vodo in dušim.od začimb dam vegeto in sol.na koncu dodam kečup in po potrebi malo einbrein fixa...in to je to.pri nas bo jutri za kosilouser posted image ...dober tek

clock-img

18.06.2009, 14:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: EMILY 3

jaz ga naredim takole...
na maščobi prepražim čebulo,blago prepražim.
zelenjavo narežem(paradižnik,paprika(rumena,rdeča,zelena),korenček,jajčevec)in še dodam grašek.vse skupaj po potrebi zalijem z vodo in dušim.od začimb dam vegeto in sol.na koncu dodam kečup in po potrebi malo einbrein fixa...in to je to.pri nas bo jutri za kosilouser posted image ...dober tek

Brez riža user posted image

clock-img

18.06.2009, 14:20

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

einbrein fixa.

kaj je to?

clock-img

18.06.2009, 19:21

clock-img

EMILY 3

pencil-img

126

z rižem bo.pa zraven zelena solata in kuhane hrenovke......

einbrein fix ti je bešamel,so taka zrna kot pri instant čaju.jih samo vsipaš not in pustiš da prevri.zelo fajn zadeva.jaz sem ga kupla v avstriji

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem