cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DARILO IZ AMERIKE

clock-img

24.01.2009, 13:29

clock-img

erno

pencil-img

2

Pozdravljeni!!
Zanima me ce kdo ve kolk bi bil znesek postnine,davka in carine za paket ki mi ga posilja prijatelj iz amerike(USA) kot darilo.Sem slisal da ni treba placat davka in carine ce se dela o darilu zanima me ce je to res??
Teza paketa je max. pol kile.
Vnaprej se zahvaljujem!!

clock-img

24.01.2009, 13:31

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: erno

Pozdravljeni!!
Zanima me ce kdo ve kolk bi bil znesek postnine,davka in carine za paket ki mi ga posilja prijatelj iz amerike(USA) kot darilo.Sem slisal da ni treba placat davka in carine ce se dela o darilu zanima me ce je to res??
Teza paketa je max. pol kile.
Vnaprej se zahvaljujem!!

Carina se ne plačuje do vrednosti 150 € po novem, se mi zdi. Vrednost je skupaj s poštnino.

clock-img

24.01.2009, 13:38

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

nama je že večkrat teta kaj poslala sploh za otroka pa nisva nikoli rabila nič plačat.

clock-img

24.01.2009, 16:30

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Mi tzdi dobimo večkrat kaj s Tajske, pa nič ne plačamo.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.01.2009, 16:36

clock-img

rija

pencil-img

15589

nekje do 25 evrov s poštnino vred ne plačaš nič, nad tem pa do 150 eur pa plačaš DDV. vedno računajo zneske s poštnino.

...vox populi...

clock-img

24.01.2009, 19:40

clock-img

erno

pencil-img

2

Potem morm placat edino postnino katera naj bi bla okoli 20 eur??

clock-img

24.01.2009, 21:13

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Jaz še nikoli nisem nič plačala.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

24.01.2009, 21:19

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

No najprej nekaj stvari razjasnimo. Dejansko 'darilo' ne bo ne carinjeno in ne obdavčeno. Ne boš plačevala ti poštnine, razen če jo boš hotela. Ker zadevi ne bo priložen račun in bo označeno kot gift, potem bo šlo normalno skozi carino. Edino kjer se zna zakomplicirat je kakšna elektronika. Tam pa ne zna it tako na easy. Ampak drugače za cunje, igrače in te zadeve, ne komplicirajo.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

25.01.2009, 20:59

clock-img

sandra74

pencil-img

132

Tudi mi večkrat na leto dobimo paket iz Amerike user posted image in nismo še nikoli nič plačali.
Lep pozdrav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni