writing-img

DM žličke+alergija?

clock-img

08.08.2008, 13:45

clock-img

halep

pencil-img

42

Lp,

izkušene mame- ali menite da je možna alergija na dm plastične žličke? Hčerka ima namreč vedno po hranjenju rdeče izpuščaje okoli ust. Mislila sem da je od dude in vse prekuhala, pa dudo rabi samo za zaspat, tako da to ni. Lahko da je od kakšne hrane, samo potem bi bila cela flekasta?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 8.8.2008 21:19:44 >

clock-img

08.08.2008, 14:09

clock-img

lili8

pencil-img

184

Jaz tudi uporabljam njihove žličke, in do sedaj ni bilo teh težav. Poskusi kakšno drugo žličko uporabit pa boš videla, če ima ravno tako izpuščaje.

clock-img

08.08.2008, 17:31

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Naša ima tudi te žličke in ni problema. Poizkusi z kakšno drugo in boš videla če je to od tega.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

08.08.2008, 19:46

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

zelo malo verjetno

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

08.08.2008, 21:21

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tudi jaz težko verjamem, da bi bila alergična na omenjeno žličko. Kot so napisale že pred mano, poizkusi user posted image  hraniti z drugo žličko, pa boš videla.

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

08.08.2008, 21:22

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Ne vem sicer koliko je stara hčerka, pa vendar..... Kaj pa če je alergična na kak dodatek, ki ga daš v hrano? recimo dodaš notri mleko, ali pa kak sok,....user posted image . Dvomim, da so žličke krive. Najlažje boš preverila, če zamenjaš žličko.

clock-img

13.08.2008, 08:32

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

ČUDNO....Na to sploh nisem pomislila , user posted image naša ima tudi  te žličke ,in je pikasta okrog ust in po vratu se kaže kakšna pikica , sam čez čas to izgine pa spet...

Misliš da je to zaradi žličk?

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

14.08.2008, 08:32

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Naša je pa očitno alergična na čist vse žličke, k se kar stran obrne in začne jokat, ko zagleda katero koli od njih user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2008, 15:47

clock-img

tatam

pencil-img

1230

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Naša je pa očitno alergična na čist vse žličke, k se kar stran obrne in začne jokat, ko zagleda katero koli od njih user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2008, 21:14

clock-img

BibaMaJa

pencil-img

136

A jo mogoče obrišeš z mokrim robčkom? Jaz sem pri mojem to opazila, da ko ga obrišem z mokrim robčkom (DM-ovim) dobi okrog ust pikice.

clock-img

21.08.2008, 22:50

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

tud pr men je blo enako, pa ne DM-oveuser posted image , je pa minilo...je pa ratala vas rdeča okrog ust in še zdaj ne vem...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

21.08.2008, 23:01

clock-img

annie

pencil-img

1049

Jaz imam tudi dm-move žličke, pa je vse ok.

clock-img

23.08.2008, 12:08

clock-img

halep

pencil-img

42

Sem prenehala hranit s plastičnimi žličkami in uporabljam navadne kovinske in stanje se je izboljšalo. Ni nujno, da je bilo od žlic, lahko je izginilo po naključju. Bolj verjetno bi bilo da je od kakšne hrane, samo mi ni uspelo pogruntat od katere. V tem času ko si lahko alergičen na karkoli...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem