writing-img

DOHODNINA - help me

clock-img

16.03.2006, 20:45

clock-img

Anonimen

Dober večer!

Zanima me nekaj, kar sploh nimam pojma:

Lansko leto sem bila na bolniški do 24.11.05, potem pa sem bila že na porodniški od 25.11.05 naprej. In firma mi je plačala plačo 10.12 za mesec november, porodniške sem pa dobila za 5 dni.

Zdaj pa me zanima, ali je potrebno vse zneske vpisat v dohodnino, tudi od 5 dni porodniške? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kaj pa tisti denar, ko smo ga vzeli namesto paketov? Ali je to tudi potrebno vpisat notri. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.03.2006, 20:56

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Ja oboje vpišeš - plačo in porodniško (teh pet dni, saj so bili od njih plačani prispevki). Denarja ki si ga dobila namesto paketa pa ne vpisuješ.

LP tina

clock-img

18.03.2006, 17:48

clock-img

Vanček*

pencil-img

219

denar ki sem ga vzela namesto paketa sem vpisala na obrazcu na strani 6 pod zaporedno številko 9004..ta znesek moraš vpisat , je pa to dohodek ki je oproščen davčne osnove...

tiste zneske si pa tako dobila iz centra in tudi tam ti piše kam pod katero številko moraš vpisat porodniško...upam, da si razumela..

LP Vančo

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem