writing-img

DOJENČEK IN MEGLA

clock-img

31.01.2006, 12:15

clock-img

rija

pencil-img

15589

Zanima me ali prakticirate, predvsem tiste z majhnimi dojenčki, sprehode tudi v megli?
Naš je star en mesec, pa nam je uspelo v tem času iti na sprehod šele dvakrat, enkrat pa toliko, da smo nos ven pomolili.  Danes temperaure pri nas niso tako hude, je pa megla.
Kaj bi storile ve?

clock-img

31.01.2006, 12:19

clock-img

dadica

pencil-img

556

Rija najprej en lep pozdrav in čestitk eob rojstvu.Naš j edanes star 6 tednov in mi je patronažna svetovala da naj ne grem ven če je megla,ker ni zdravo za otroka.Tako da jaz se tega držim.Drugače pa vem pa vem kako je ker smo tudi mi bili zunja komaj 3x,ampak saj bo kmaku pomladuser posted image in bomo takrat to  nadoknadile!
lp dadica

clock-img

31.01.2006, 12:33

clock-img

tascha

pencil-img

482

V megli raje ne vem, sploh s tako majhno user posted image .
Sicer je pa že za jutri napovedan sonček in potem Hura ven!!user posted image user posted image

clock-img

31.01.2006, 12:34

clock-img

tascha

pencil-img

482

Ups!
vem=ven

clock-img

31.01.2006, 12:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.01.2006, 12:50

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Če hočeš otroku dobro, ga imej lepo notri na toplem in suhem. Še veliko lepih dni je pred vama, da bosta lahko šla z otročkom ven. Megla je najhujši strup za majhne otroke. Vlažen zrak mu gre direkt v pljučka, potem pa so tu bronhitis, pljučnica, pa tudi alergija se mu lahko razvije (mi je povedala ena od mamic, ki ima alergičnega otroka in marsikaj izve). Mi smo tudi že naveličani tega kretenskega mraza, pa se tolažim, da bo kmalu bolje in bomo po mii volji skakljali na sončku.

Lp

clock-img

31.01.2006, 13:28

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Se strinjam s predhodnicami. V megli ne hodita ven, ker je res velika možnost okužbe dihal.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem