cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

D vitamin

clock-img

15.11.2007, 12:30

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Zanima me.če ima katera podobne izkušnje,namreč naša pika je stara 8 mesecev in kot vsi dojenčki dobiva D vitamin. Sprva je dobivala AD3,vendar jo je zelo napenjalo zato ima že nekaj časa D3,kar pa je začela jesti gosto hrani in zaradi tega posledično tudi več kapljic ponoči ne spi. Najprej sem mislila,da je lačna,pa spet da ji kaka hrana ne odgovarja itd....Ponoči se zbuja na 10 15 min. Sploh ne pride do faze da bi trdno zaspala. Če ne dobi kapljic spi ok (celo noč,ali pa se morda zbudi enkrat kaj popije in spi dalje)
Še katera?

clock-img

15.11.2007, 14:16

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Moja je sicer stara komaj 3m in dobivala bi naj 1 kapljico na dan. Včasih se mi zgodi, da mi kapne malo več na žličko, pa nisem opazila, da bi zato spala manj.

clock-img

15.11.2007, 14:29

clock-img

anju

pencil-img

2573

kdaj pa daješ kapljice?
jaz jih dam dopoldan (ad3).
ma ne vem, če je spanček od kapljic odvisen...user posted image

clock-img

15.11.2007, 15:57

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js mu dam 3 kapljice okrog 20h pred dojenjem, -se zgodi da mu kak dan pozabim dat, pa nisem opazila nobene razlike

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

15.11.2007, 17:05

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša dobiva oleovit že od rojstva, najprej je 4 mesece spala celo noč, zdaj pa se občasno zbuja...torej očitno ni povezano s kapljicami

clock-img

15.11.2007, 17:08

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

tudi pri nas dajemo 3 kapljic D3 vitamina. Pa če čez dan pozabim ji dam zvečer, ampak ne zaznavam da zaradi tega ne bi spala. Kaj pa dela ponoči? Jo dojiš potem na 15 minut? Kaj če je lačna, žejna?
Kolko pa čez dan spi?

Lahko pa vprašaš P, če je kaj na temu, da zaradi kapljic ne spi? Vsak user posted image  je svoj in ima svoje 'muhe'. Našo npr. D3 kapljice zapirajo in posledično spijemo več čaja in sedaj ko počasi dodajamo GH se prebava že ureja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem