writing-img

Da Vincijeva šifra - stotič

clock-img

18.05.2005, 23:01

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Na tem forumu se je že govorilo o Da Vincijevi šifri - knjigi namreč. Pravkar sem jo prebrala, zdaj pa ne vem, al sem tak tupa in glupa, ampak ne kapiram konca.
Kaj je gral oz. kje je? A je v Louvru? A je to kakšen predmet al kaj?:zmeden::zmeden::zmeden:

Pomagite, pa ne me preveč popljuvat, ampak res ne kapiram? Drugače mi je knjiga super, samo jaz bi naredila drugačen konec.:ups::ups::ups:

clock-img

18.05.2005, 23:05

clock-img

Anonimen

Sveti gral naj bi bila posodica S Kristusovo krvjo, ki naj bi bila nekje skrita.
nisem pa brala knjige tako da podrobnosti pa ne vem.

clock-img

19.05.2005, 08:31

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi manjka še 40 strani do konca, tako da ti povem prav v kratkem-ko izvem.
Matovilcica-sveti gral pa naj ne bi bil kelih s Kristusovo krvjo, ampak čisto nekaj drugega...Da preveč ne izdam, če nameravaš knjigo brati.

clock-img

19.05.2005, 09:26

clock-img

puncica

pencil-img

9847

a ni sveti gral tist kelih iz katerega je kristus na zadnji večerji ven vino pil in ga ponudil drugim :
kao vzemite ta kelih in pijte iz njega vsi, bla bla bla, neki v tem smislu?:zmeden2:

clock-img

19.05.2005, 09:27

clock-img

puncica

pencil-img

9847

a ja knjige pa še nisem brala

clock-img

19.05.2005, 09:40

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

V knjigi je razloženo, da je ravno to največja zmota in laž cerkve. Vse mi je jasno, razen zadnje poglavje - sam konec knjige. Nimam pojma, ali je našel gral ali ne, ali sploh obstoja ali ne?

clock-img

19.05.2005, 10:40

clock-img

vesnaRR

pencil-img

543

Ja, našel je kar je iskal.

Lp, Vesna

clock-img

19.05.2005, 16:41

clock-img

Anonimen

maxica... no jaz knjige še nisem brala... jo bom ko bo prosta v knjižnici. tako da ne vem o kakem gralu govori.
sem se pa spomnila razlage na faxu o sv. gralu.... tako da pardon če sem mimo usekala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem