writing-img

Da ali ne

clock-img

09.06.2009, 12:13

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

1. Prvi dan menstruacije sem imela 16 dni nazaj (pon.), potem pa sva v soboto user posted image , ampak naj ne bi "spustil" noter.... V ledvenem delu pa me boli že nekje 3 tedne se pravi še pred menstruacijo, zdaj pa me še v spodnjem delu trebuha močno boli (občasno). Ali so to kakšni znaki? Ali je možno, da sem noseča?

2. Zdaj pa še eno vprašanje: ali je možno, da se kakšni znaki o nosečnosti pojavijo že dva do tri dni po user posted image ?

Joj, upam da ste me razumele. Prosim za mnenja! Hvala user posted image

clock-img

09.06.2009, 12:23

clock-img

Anonimen

Ne,...kolikor vem se pojavljajo šele po vgnezditvi, kar pa v treh dneh skoraj ni mogoče.

clock-img

09.06.2009, 13:29

clock-img

Anonimen

Prej bi rekla, da imaš vneta ledvica/mehur ali nategnjeno kakšno mišico (lumbago).

clock-img

09.06.2009, 13:47

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

Kaj po to, da sva potem user posted image še v petek, se pravi 3 dni nazaj (ovulacija)? Pa da bi bili potem že prej omenjeni znaki takoj v soboto...pa do danes?

clock-img

09.06.2009, 13:49

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

Oziroma v soboto me je močno začelo boleti v sp. delu trebuha, zdej pa se bolečina še pojavlja tu pa tam, samo ne tako močna?

clock-img

09.06.2009, 15:52

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ne!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem